Brooks Brothers, Made to Measure -Από 14 έως 17 Μαρτίου ράβουν ρούχα στα μέτρα σας! - iefimerida.gr

Brooks Brothers, Made to Measure -Από 14 έως 17 Μαρτίου ράβουν ρούχα στα μέτρα σας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του χειροποίητου ρούχου, ραμμένου ακριβώς στα μέτρα σας.

Με την υπηρεσία Made to Measure της Brooks Brothers , από 14 έως 17 Μαρτίου, έχετε τη δυνατότητα να δείτε πρώτοι τη Νέα Συλλογή υφασμάτων Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 και να ράψετε το κοστούμι, το σακάκι, το παντελόνι ή ακόμα και το πουκάμισο της αρεσκείας σας επιλέγοντας σχέδια και χρώματα από τις ανώτερες ποιότητες του κόσμου.

Επικοινωνήστε εγκαίρως με τον Υπεύθυνο MΤΜ Service της Brooks Brothers και κλείστε το ραντεβού σας σε ένα από τα καταστήματά μας ή στον προσωπικό σας χώρο.

Με κάθε παραγγελία από 14 έως 17 Μαρτίου, η Brooks Brothers σας κάνει δώρο την πολυτελή, συλλεκτική έκδοση "200 Years of American Style", με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την ίδρυση της. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου θα γνωρίσετε την ιστορία 200 χρόνων αμερικάνικου στυλ με την υπογραφή Brooks Brothers, όπως το υιοθέτησαν οι Πρόεδροι και διάσημες προσωπικότητες του κινηματογράφου, της τέχνης και του κόσμου των επιχειρηματιών, εικονογραφημένη με σπάνιες, ανέκδοτες φωτογραφίες από το ιστορικό αρχείο της Brooks Brothers και τις καλύτερες καμπάνιες του Οίκου.

Brooks Brothers, Made to Measure -Από 14 έως 17 Μαρτίου ράβουν ρούχα στα μέτρα σας!  | iefimerida.gr 0



ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ:

  1. ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ: ΣΤΑΔΙΟΥ 4 & ΑΜΕΡΙΚΗΣ, CITY LINK, ΤΗΛ. 210 3225970
  2. ΜΑΡΟΥΣΙ: GOLDEN HALL, Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 37Α, ΤΗΛ. 211 1814380
  3. ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 101, ΤΗΛ. 210 4125972

Η ραφή της παραγγελίας σας γίνεται στο Μιλάνο από τους εξειδικευμένους ράφτες της Brooks Brothers και η παραλαβή της παραγγελίας σας ολοκληρώνεται σε 5 εβδομάδες.






Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brooks Brothers Made to measure Brooks Brothers Made to Measure
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ