Τι είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου για το γιαούρτι στον Γιώργο Νταλάρα - iefimerida.gr

Τι είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου για το γιαούρτι στον Γιώργο Νταλάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio όπου μιλούσε ο Γιώργος Νταλάρας για την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε κατά την διάρκεια συναυλίας έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Βία είναι ακόμα και το να μην αφήσεις να ακουστεί η άποψή του», είπε ο γνωστός παρουσιαστής και συνέχισε:

«Είναι γνωστό πως εμείς οι Έλληνες είμαστε ο καθένας μια πατρίδα μόνος του και θεωρούμε πως την αλήθεια την έχουμε μόνο εμείς μες στο μυαλό μας.

Όσοι ξεχνούν την καλλιτεχνική πορεία του, όσοι ξεχνούν πως τα τραγούδια του αποτέλεσαν βάλσαμο για τις ψυχές μας ή ότι ερωτευτήκαμε και συγκινηθήκαμε με τα τραγούδια του και πολλοί άνθρωποι αγωνίστηκαν για την πατρίδα με τα δικά του τραγούδια, είναι αμνήμονες και η στάση τους νομίζω δεν πρέπει να αγγίζει τον Γιώργο Νταλάρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ