Ο ορισμός της κομψότητας- H Kαρυοφυλλιά Καραμπέτη, εκθαμβωτική, σε μια μοναδική μουσική βραδιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο ορισμός της κομψότητας- H Kαρυοφυλλιά Καραμπέτη, εκθαμβωτική, σε μια μοναδική μουσική βραδιά [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μανώλης Μητσιάς- Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν στην σκηνή του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου.

Στην ξεχωριστή τους μουσική συνύπαρξη δεν ήταν μόνοι: εκεί ήταν «Τ’Αστέρι του Βοριά», η «Αθανασία», ο «Κεμάλ», ένα «Χάρτινο Φεγγαράκι».

Στίχοι του Νίκου Γκάτσου, -του ποιητή που αποτύπωσε τις εικόνες της Ελλάδας με τους στίχους του και «έντυσε» με συναισθήματα στιγμές της ζωής μας-, και μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου πλημμύρισαν την σκηνή του Φ.Σ «Παρνασσός».

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απήγγειλε στίχους του ποιητή και τραγούδησε για πρώτη φορά επί σκηνής μαζί με τον Μανώλη Μητσιά, ταξιδεύοντας το κοινό σε μουσικούς κόσμους γεμάτους πλούτο συναισθημάτων, εικόνων και χαρακτήρων.

Δείτε την εμφάνιση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη στη μοναδική μουσική βραδιά για το Νίκο Γκάτσο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ