Υπέρ του Σαββίδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος -«Respect στον Ιβάν»

Υπέρ του Ιβάν Σαββίδ, για τη χθεσινή του εμφάνιση με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, τάχθηκε με ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανέβασε μια φωτογραφία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έγραψε:

«Όταν έχεις ρίξει καμιά κατοστάρα στην ομάδα και σε κλέβουν από παντού, κάθε αντίδραση, ακόμα και οι λανθασμένες, είναι δικαιολογημένες... Edit : (Τα περσινά κοροϊδιλίκια του παοκ δεν έχουν καμιά σχέση..εχθές κλέψανε πεντακάθαρο γκολ του παοκ) και όπως γράφω η αντίδραση είναι λανθασμένη αλλά δικαιολογημένη...όσοι διαβάζετε ότι θέλετε είναι δικαίωμα σας».


Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λέγοντας πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού «είναι λάθος».

Οταν εχεις ριξει καμια κατοσταρα στην ομαδα και σε κλεβουν απο παντου, καθε αντιδραση,ακομα και οι λανθασμενες,ειναι δικαιολογημενες... Edit : (Τα περσινα κοροιδιλικια του παοκ δεν εχουν καμια σχεση..εχθες κλεψανε πεντακαθαρο γκολ του παοκ) και οπως γραφω η αντιδραση ειναι λανθασμενη αλλα δικαιολογημενη...οσοι διαβαζετε οτι θελετε ειναι δικαιωμα σας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις 11 Μάρ, 2018 στις 11:39 μμ PDT

Ωστόσο μετά από λίγη ώρα κατέβηκε η φωτογραφία από το προφίλ του κ. Γιαννακόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ