Κρατούν σε κλουβί άτομο με νοητική στέρηση... για να είναι ασφαλής [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρατούν σε κλουβί άτομο με νοητική στέρηση... για να είναι ασφαλής [εικόνες]

νότια Κίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα δράμα ζει ένας 23χρονος με νοητικά προβλήματα στην Κίνα, καθώς έχει περάσει όλη του την ζωή σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί που κατασκεύασε η οικογένειά του, προκειμένου να τον... προστατεύσει.

Ο Γουέι Γιουν, ζει μαζί με την οικογένειά του σε ένα χωριό της νότιας Κίνας, με την πάμπτωχη οικογένειά του η οποία δεν μπορεί να του παράσχει την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Ο Γουέι πάσχει από νοητική υστέρηση και δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει, παρά μόνο σέρνεται.

Όταν ήταν μικρός η οικογένειά του τού επέτρεπε να σέρνεται μέσα στο σπίτι, αλλά όταν ήταν 2 χρονών έριξε κατά λάθος μια κανάτα με βραστό νερό επάνω του και κόντεψε να πεθάνει από τα εγκαύματα. Από τότε οι γονείς του άρχισαν να τον κλειδώνουν σε ένα ξύλινο κλουβί... για να είναι ασφαλής!

Ο πατέρας του εργάζεται πολύ μακριά από το σπίτι τους και δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο για να τον επισκέπτεται, ενώ η θετή του μητέρα δουλεύει κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανείς για να τον φροντίζει. «Είναι πολύ δύσκολο για εκείνη, γιατί πρέπει από τη μία να τον προσέχει, αλλά από την άλλη δουλεύει στα χωράφια για να συντηρήσει την οικογένεια» είπε ένας γείτονάς τους.

Κρατούν σε κλουβί άτομο με νοητική στέρηση... για να είναι ασφαλής [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κρατούν σε κλουβί άτομο με νοητική στέρηση... για να είναι ασφαλής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Κρατούν σε κλουβί άτομο με νοητική στέρηση... για να είναι ασφαλής [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Κρατούν σε κλουβί άτομο με νοητική στέρηση... για να είναι ασφαλής [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Κρατούν σε κλουβί άτομο με νοητική στέρηση... για να είναι ασφαλής [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ