Σβίγκου: Η ΝΔ δεν διστάζει να κάνει μικροκομματική σπέκουλα για ένα λεπτό και υπερκομματικό ζήτημα - iefimerida.gr

Σβίγκου: Η ΝΔ δεν διστάζει να κάνει μικροκομματική σπέκουλα για ένα λεπτό και υπερκομματικό ζήτημα

Η Ράνια Σβίγκου (Φωτογραφία: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι «η ελληνική κυβέρνηση δείχνει ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα» με φόντο την αλυσίδα προκλήσεων εκ μέρους της Τουρκίας, διατυπώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη kontranews η κ. Σβίγκου μιλά για το ζήτημα των δύο Ελλήνων αξιωματικών και τονίζει ότι «η κυβέρνηση κάνει τα πάντα ώστε να γυρίσουν οι 2 αξιωματικοί στο σπίτι τους». Και εξαπολύοντας πυρά στην αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει πως «η Νέα Δημοκρατία δεν διστάζει να κάνει μικροπολιτική σπέκουλα ακόμα και σε ένα τέτοιο, λεπτό και υπερκομματικό ζήτημα».

Υπογραμμίζει δε, για τον κ. Μητσοτάκη ότι «έχει παραδοθεί στην ακροδεξιά ρητορική του αντιπροέδρου του», ενώ καλωσορίζει τη στάση ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού στο ζήτημα της ΠΓΔΜ.

Σχολιάζοντας τέλος την άποψη Στουρνάρα περί πιστοληπτικής γραμμής, σημειώνει ότι «είναι πολιτική και όχι αντικειμενική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ