Η Apple παρουσίασε το νέο iPad - iefimerida.gr

Η Apple παρουσίασε το νέο iPad

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αμερικανικός γίγαντας της πληροφορικής Apple παρουσίασε σήμερα μια τρίτη έκδοση της ταμπλέτας iPad, που τελικά δεν λέγεται ούτε iPad HD, ούτε iPad 3 απλά λέγεται new iPad (νέο iPad).

H νέα ταμπλέτα διαθέτει καλύτερη ποιότητα εικόνας, χάρη στα περισσότερα pixel και καλύτερη ανάλυση από τα προηγούμενα μοντέλα.

Σε σύνοδο στο Σαν Φρανσίσκο (Καλιφόρνια), που μεταδόθηκε με τηλεδιάσκεψη στο Λονδίνο, η Apple διευκρίνισε ότι το νέο iPad είναι εξοπλισμένο με την οθόνη retina display, η οποία υπάρχει ήδη στα iPhones της τελευταίας γενιάς .

Έχοντας ένα νέο πλήκτρο «micro» στο ψηφιακό πληκτρολόγιο της, η ταμπλέτα που θα είναι συμβατή με τα νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G, είναι εξοπλισμένη με ένα πρόγραμμα υπαγόρευσης, το οποίο λειτουργεί στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιαπωνικά.

Η ποιότητα της κάμερας βελτιώθηκε επίσης στα 5 megapixel και έχει πλέον σταθεροποιητή βίντεο εκτός από την λήψη υψηλής ευκρίνειας.

Η Apple πρόσθεσε ότι η ταμπλέτα θα αρχίσει να πωλείται στις 16 Μαρτίου με τιμή που ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, ο Καναδάς και η Γερμανία είναι μεταξύ των πρώτων χωρών που θα κυκλοφορήσει το νέο iPad, κυρίως με τις αμερικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών AT & T και Verizon, των οποίων τα δίκτυα 4G θα επιτρέψουν ταχύτερο «φόρτωμα» και «κατέβασμα» αρχείων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ