Αυτός είναι ο οίκος μόδας που ράβει το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ -Τα σχέδια έμπνευση [εικόνες]

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το γάμο της χρονιάς και η νύφη έχει κάνει ήδη την επιλογή της για το νυφικό. Ο λόγος για την Μέγκαν Μαρκλ φυσικά.

Το παλάτι έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η Μέγκαν Μαρκλ, μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη επιλέξει τον οίκο μόδας που θα ράψει το νυφικό της. Εχει ήδη μάλιστα κάνει και τις πρώτες πρόβες.

Ποιος λοιπόν είναι ο σχεδιαστής του νυφικού της Μαρκλ;

Σύμφωνα με την Daily Mail το νυφικό της νέας πριγκίπισσας ράβει ο βρετανικός οίκος μόδας Ralph & Russo. «Η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε τον Ralph & Russo», είπε χαρακτηριστικά η πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Αλλωστε και η ίδια είχε δείξει την προτίμησή της στον εν λόγω βρετανικό οίκο μόδας όταν φόρεσε μια πολυτελή δημιουργία του αξίας άνω των 62.000 ευρώ για την επίσημη φωτογράφιση που έκανε για τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Οπως ήταν αναμενόμενο η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε λοιπόν έναν βρετανικό οίκο μόδας, αρκετά μοντέρνο που φτιάχνει φορέματα που συνδυάζουν τη βασιλική κομψότητα με τη χολιγουντιανή γκλαμουριά. Αλλωστε και η Μαρκλ στην προηγούμενη φάση της ζωής της αυτό προσπαθούσε, να διαπρέψει στο Χόλιγουντ (άλλο αν είχε παίξει μόνο σε αμερικανικές σειρές).

Οι τιμές για τις custom-made δημιουργίες ξεκινούν από τις 40.000 ευρ[ω (οπότε υπολογίζεται ότι το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ θα στοιχίζει στις 80.000 ευρώ), ενώ το κύριο χαρακτηριστικό των δημιουργιών του εν λόγω οίκου είναι τα κρύσταλλα, τα φτερά, και οι ιριδίζουσες λεπτομέρειες. Ενα ακόμη κύριο χαρακτηριστικό του Οίκου είναι ότι πωλείται μόνο ένα κομμάτι από κάθε δημιουργία της κάθε κολεξιόν σε κάθε χώρα.

Το ατελιέ του Ralph & Russo όπου κάνει τις πρόβες της η Μέγκαν βρίσκεται στο σε ένα επταώροφο κτίριο στο Mayfair με θέα στους κήπου του Μπάκιγχαμ. Πίσω από τον οίκο μόδας κρύβεται ένα πολύ κουλ ζευγάρι, η Tamara Ralph και ο Michael Russo. Γεννημένοι και οι δυο στην Αυστραλία, η μεν πρώτη ζούσε εκεί, ο δε δεύτερος στη Βρετανία. H Tamara Ralph γνώρισε τον Michael Russo το 2003 την πρώτη ημέρα των διακοπών της στο Λονδίνο. Εκείνος ήταν οικονομικός σύμβουλος σε επιχείρηση εκείνη ήταν απλά η εγγονή μιας αυστραλιανής σχεδιάστριας μόδας η οποία μετά τις σπουδές της στη μόδα προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα ως σχεδιάστρια. Ερωτεύτηκαν και μετά από ένα χρόνο η Tamara Ralph αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο. Κάποια στιγμή ο Michael Russo έκανε στην Tamara Ralph δώρο μια ραπτομηχανή για να απασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της.

Το 2007 αποφάσισαν να φτιάξουν τον οίκο μόδας Ralph & Russo με μόνα εφόδια μια ραπτομηχανή και μια σιδερώστρα!

Σύντομα, όμως κατέκτησαν τον κόσμο της μόδας, με τις πολυτελείς δημιουργίες τους να αγαπιούνται από τις σταρ του Χόλιγουντ. Ralph & Russo δημιουργίες έχουν φορέσει και πολλές χολιγουντιανές σταρ όπως η Μπιγιονσέ και η Γκουίνεθ Πάλτροου αλλά και η Αντζελίνα Τζολί.

Να σημειεθεί μάλιστα, ότι είναι ο μόνος βρετανικός οίκος μόδας που έλαβε πρόσκληση τον τελευταίο αιώνα να συμμετέχει στα Παρισινά σόου υψηλής ραπτικής, στην εβδομάδα μόδας.

Η ανάπτυξή του brand Ralph & Russo ήταν ραγδαία, τρέχοντας με ρυθμούς 400% το χρόνο. Το 2014 μάλιστα, ο δισεκατομμυριούχος Τζον Γκόντγουελ αγόρασε το 7% της εταιρείας.

Η επιλογή της αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στη βρετανική οικονομία της μόδας όπως είχε γίνει και με τον οίκο Alexander McQueen που είχε εμπιστευθεί το 2011 η Κέιτ Μίντλετον για το δικό της βασιλικό νυφικό.

Μέχρι πρότινος ο οίκος Alexander McQueen έπαιζε δυνατά ως υποψήφιος για να ράψει και το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό η υποψηφιότητα αποδυναμωνόταν, το φανέρωναν και οι αποδόσεις των στοιχημάτων. Αλλοι οίκοι μόδας που θεωρούνταν πιθανό να ράψουν το νυφικό της πρίγκιπισας ήταν ο Stewart Parvin, ο Roland Mouret και ο Erdem.

Οσο για το πώς θα είναι το νυφικό; Κανείς δεν ξέρει. Θα το μάθουμε όλοι την ημέρα του γάμου, στις 19 Μαΐου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι τελείως διαφορετικό από το νυφικό που είχε βάλει στον πρώτο της γάμο. Ενα μποέμικο απλό λευκό φόρεμα. Τώρα θα είναι πριγκιπικό. Με όγκο, πέτρες, κεντήματα... Οπως αρμόζει στην περίσταση.

Εκπρόσωπος του Ralph & Russo, πάντως, αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει την πληροφορία: «Ευγενικά θα αποφύγουμε να σχολιάσουμε το θέμα», είπε ενώ αντίστοιχη ήταν η δήλωση και από το παλάτι του Κένσιγκτον.

Το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ εννοείται ότι θα είναι μια custom made δημιουργία, ειδικά φτιαγμένα για την νέα Βρετανή πριγκίπισσα. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες από τις δημιουργίες του Οίκου για το επόμενο καλοκαίρι. Μπορεί κάποια από αυτές να αποτέλεσε έμπνευση και για το νυφικό της Μαρκλ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ