Σταμάτης: Γιατί ο Τσίπρας δεν διαψεύδει τον ισχυρισμό του Ερντογάν ότι του υποσχέθηκε την απέλαση των Τούρκων αξιωματικών - iefimerida.gr

Σταμάτης: Γιατί ο Τσίπρας δεν διαψεύδει τον ισχυρισμό του Ερντογάν ότι του υποσχέθηκε την απέλαση των Τούρκων αξιωματικών

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κάνουν λάθος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και πιστεύω τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ερντογάν στην Αθήνα και στην προχθεσινή ερώτηση του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή απάντησε με την εύγλωττη… σιωπή του».

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης, απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Σταμάτης καλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τους χαρακτηρισμούς τους οποίους -όπως λέει- και επιστρέφει, και ζητά να απαντήσει γιατί μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας δεν διαψεύδει τον ισχυρισμό του κ. Ερντογάν ότι του υποσχέθηκε την απέλαση των Τούρκων αξιωματικών», καθώς όπως λέει «αυτή είναι η ουσία του θέματος που επιμελώς παρέλειψαν να αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης Ερντογάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ