Η πρώτη ανάρτηση της Ξένιας μετά την αποχώρησή της από το Survivor [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη ανάρτηση της Ξένιας μετά την αποχώρησή της από το Survivor [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος REC, Ξένια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor την περασμένη Πέμπτη.

Και φαίνεται πως η τραγουδίστρια περνά ξένοιαστες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα, η Ξένια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσω Instagram με μια φωτογραφία που την δείχνει να ποζάρει χαμογελαστή σε μια παραλία του νησιού και εξέφρασε τα συναισθήματά της για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε:

«SUR - VI - VORS Ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα, μια διαφορετική πλευρά της ζωής, σκληρή, γεμάτη από δυνατές εμπειρίες.. μέσα από αυτή πήρα μαθήματα ζωής, έμαθα να εκτιμώ αυτό που θεωρούσα δεδομένο, έκανα κάποιες δυνατές φιλίες και κράτησα για τον εαυτό μου κάθε ηλιοβασίλεμα για να θυμάμαι. Έτσι έζησα με τον δικό μου τρόπο και εγώ το #Survivor και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω το ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα μας και νιώθω μεγάλη λαχτάρα να ξαναδώ τους ανθρώπους μου που τόσο μου έλειψαν αυτούς τους 2 μήνες, την οικογένεια μου και τους REC !

Είμαι τόσο τυχερή που έζησα μια εμπειρία τόσο δυνατή που τώρα δυσκολεύομαι να αφήσω πίσω..».

SUR - VI - VORS Ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα, μια διαφορετική πλευρά της ζωής, σκληρή, γεμάτη από δυνατές εμπειρίες.. μέσα από αυτή πήρα μαθήματα ζωής, έμαθα να εκτιμώ αυτό που θεωρούσα δεδομένο, έκανα κάποιες δυνατές φιλίες και κράτησα για τον εαυτό μου κάθε ηλιοβασίλεμα για να θυμάμαι. Έτσι έζησα με τον δικό μου τρόπο και εγώ το #Survivor και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω το ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα μας και νιώθω μεγάλη λαχτάρα να ξαναδώ τους ανθρώπους μου που τόσο μου έλειψαν αυτούς τους 2 μήνες, την οικογένεια μου και τους REC ! Είμαι τόσο τυχερή που έζησα μια εμπειρία τόσο δυνατή που τώρα δυσκολεύομαι να αφήσω πίσω.. #survivorGR #SurvivorGirl #XeniaREC #diasimoi #REC #recband #Goodbye #Thankful #Blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XENIA REC (@xeniarecband) στις 10 Μάρ, 2018 στις 12:35 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξενία REC Survivor αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ