Ο Πούτιν δεν ασχολείται με τα tweet του Τραμπ -Και ο ίδιος απέχει από το Twitter

Μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να έχει το νου του στο Twitter μετά την εκλογή Τραμπ- καθώς συχνά κάνει πολιτική μέσω αναρτήσεων- αλλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει την ίδια έγνοια.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητα του Αμερικανού ομολόγου του στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ανέφερε πως ο ίδιος απέχει από αυτό.

Σε συνέντευξη στο NBC, ο Πούτιν ρωτήθηκε αν διαβάζει ποτέ τα tweet του Ντόναλντ Τραμπ. Απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν κάνει ποτέ αναρτήσεις στο Twitter.

«Εχω άλλους τρόπους να εκφράζω την άποψή μου ή να παίρνω αποφάσεις. Ο Ντόναλντ είναι πιο μοντέρνος άνθρωπος», συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο, ο Πούτιν αναγνώρισε ότι ο Τραμπ έχει ηγετικές ικανότητες και πως «αναλαμβάνει την ευθύνη όταν παίρνει αποφάσεις».

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Μόσχας-Ουάσινγκτον, τόνισε ότι η ανταλλαγή κατηγοριών δεν θα οδηγήσει πουθενά, κάτι που εκτιμά ότι έχει συνειδητοποιήσει και ο Τραμπ.

«Παρότι είναι η πρώτη του θητεία, μαθαίνει γρήγορα και καταλαβαίνει πολύ καλά ότι η ανταλλαγή κατηγοριών ή προσβολών στο επίπεδό μας είναι ένας δρόμος αδιέξοδος. Θα σήμαινε ότι θα στερούσαμε στις χώρες μας την τελευταία ευκαιρία για διάλογο. Αυτό θα ήταν εξαιρετικά ατυχές», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το RT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν Ντόναλντ Τραμπ Twitter

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ