Εισβολή φανατικων στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο -Κατέβασαν τη σημαία [εικόνα] - iefimerida.gr

Εισβολή φανατικων στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο -Κατέβασαν τη σημαία [εικόνα]

Φωτογραφία: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανδρες ντυμένοι στα μαύρα σκαρφάλωσαν το απόγευμα της Πέμπτης στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και κατέβασαν τη σημαία. Οπως μεταδίδει το RT έγιναν 4 συλλήψεις.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι εισβολείς φέρεται να είναι υποστηρικτές της λεγόμενης λατρείας Shirazi. Αφού κατέβασαν τη σημαία του Ιράν και ανέβασαν την σημαία της ομάδας τους φωνάζοντας συνθήματα κατά των ιρανικών αρχών αλλά και θρησκευτικών προσωπικοτήτων του Ισλάμ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι έφεραν ρόπαλα και μαχαίρια.

Οι εισβολείς ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την απελευθέρωση του φυλακισμένου Seyyed Hussein Shirazi, γιού του Ayatollah Shirazi, μια θρηκευτική προσωπικότητα του Ιράκ.

Εισβολή φανατικων στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο -Κατέβασαν τη σημαία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Εισβολή φανατικων στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο -Κατέβασαν τη σημαία [εικόνα] | iefimerida.gr 1

متعرضان فقط روي بالكن بيروني ساختمان سفارت بوده و در محاصره پليس هستند. همكاران همه در داخل سفارت در آرامش و امنيت هستند. pic.twitter.com/WBdpnhF5tF

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ