MasterChef: Η Γωγώ δεν χαρίστηκε στον Τζώρτζη -«Εξολόθρευσε» το σχέδιο του να την διώξει [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef: Η Γωγώ δεν χαρίστηκε στον Τζώρτζη -«Εξολόθρευσε» το σχέδιο του να την διώξει [εικόνες & βίντεο]

MasterChef2 (Φωτογραφία: Facebook @MasterChef GR)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή της Γωγούς, ως αντίπαλου αρχηγού, από τον Τζώρτζη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως τόσο από τους παίκτες, όσο και από τους τηλεθεατές του MasterChef.

Ο Τζώρτζης ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας έγινε αρχηγός της κόκκινης ομάδας και κλήθηκε να ορίσει τον αρχηγό της μπλε.

Οι υποψήφιοι πολλοί, ωστόσο, ο παίκτης διάλεξε την Γωγώ, λέγοντας πως ως πρωτάρης αρχηγός επέλεξε κάποιον αντίστοιχο, ενώ πρόσθεσε πως η συμπαίκτριά του βγαίνει αλώβητη από τις δοκιμασίες αποχώρησης.

Αυτά, ωστόσο, δεν έπεισαν και πολλοί σχολίασαν πως ο Τζώρτζης δεν θα τα έβαζε με έναν από τους υπόλοιπους που είναι πιο δυνατοί σεφ. Μάλιστα, ανέφεραν πως επέλεξε την Γωγώ ως «καταστροφέα» που θα οδηγούσε την μπλε ομάδα σε ήττα.

Τα πράγματα δεν του βγήκαν. Η Γωγώ φέρθηκε έξυπνα και διάλεξε δυνατούς παίκτες, που ξέρουν τι γίνεται στην κουζίνα. Καθένας από την ομάδα της είχε ένα πόστο, στο οποίο ήξερε τι να κάνει, ενώ εκείνη βοηθούσε, δοκίμαζε και επέβλεπε την πορεία των πιάτων.

MasterChef: Η Γωγώ δεν χαρίστηκε στον Τζώρτζη -«Εξολόθρευσε» το σχέδιο του να την διώξει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
MasterChef: Η Γωγώ δεν χαρίστηκε στον Τζώρτζη -«Εξολόθρευσε» το σχέδιο του να την διώξει [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο τρέιλερ του επεισοδίου, που θα δούμε σήμερα, οι κριτές έκαναν λόγο για δύο ισοδύναμες ομάδες με τη μονομαχία να έχει κριθεί στον πόντο.

Είτε κερδίσει, είτε ηττηθεί η Γωγώ, γεγονός είναι πως ο Τζώρτζης την υποτίμησε και έχασε.

Φωτογραφίες: Facebook @MasterChef GR

Πηγή βίντεο: MasterChef GR & Dailymedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef 2 Γωγώ Τζώρτζης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ