Γιατί όλοι μιλούν για το #teleftaiotsigaro; [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί όλοι μιλούν για το #teleftaiotsigaro; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είστε κι εσείς λάτρεις των social media; Τι συμβαίνει, τις τελευταίες ημέρες, και το hashtag #teleftaiotsigaro εμφανίζεται μπροστά μας διαρκώς;

Αν κυκλοφορείς στην πόλη με το κινητό ανά χείρας, χαζεύοντας στο Instagram (ανήκεις δηλαδή στο 99% των ανθρώπων της Αθήνας), σίγουρα θα έχεις δει το «κίνημα» του τελευταίου τσιγάρου.

Τι έχουν πάθει όλοι οι celebrities και influencers και μας ανακοινώνουν πως κάνουν το τελευταίου τους τσιγάρο;

Δεν το έχεις δει; Πάτα στο google #teleftaiotsigaro και θα μείνεις άναυδος από το αποτέλεσμα της αναζήτησής σου. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έλενα Γαλύφα και πολλοί άλλοι κάνουν λόγο για τελευταίο τσιγάρο.

Τι τους έχει πιάσει όλους; Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ένα επιτυχημένος ηθοποιός, του οποίου οι παραστάσεις είναι sold out, πριν καν παρουσιαστούν στο κοινό, θυμάται πότε έκανε το #teleftaiotsigaro.

Πριν από έξι χρόνια, σ’ αυτό εδώ το σημείο, έκοψα το τσιγάρο. Η θέα παραμένει ίδια, εγώ, πολύ καλύτερα. "The best time to make a change is now.” #teleftaiotsigaro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 7 Μάρ, 2018 στις 9:12 πμ PST

Γιατί όλοι μιλούν για το #teleftaiotsigaro; [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης, ένας άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε για κολλητό μας, δυναμικός και ευαίσθητος και συνάμα μετρημένος και δημιουργικός, κι αυτός κάνει λόγο για «τελευταίο τσιγάρο».

Ψάχνοντας, βρίσκουμε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό που παίρνει κι αυτός τη μεγάλη απόφαση και μιλάει για το δικό του #teleftaiotsigaro.

Σκέφτομαι πολλούς λόγους που αξίζει να πει κανείς #teleftaiotsigaro και τέλος... Εσείς;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) στις 6 Μάρ, 2018 στις 8:47 πμ PST

Γιατί όλοι μιλούν για το #teleftaiotsigaro; [εικόνες]  | iefimerida.gr 1


Η Ελένη Φουρέιρα, βάζει τέλος στο smokey hair και υιοθετεί το look smokey eyes προσθέτοντας στο τέλος και το hashatg #teleftaiotsigaro.

Όσες πάλι είστε μανούλες και προσπαθείτε να μοιράσετε την ημέρα σας ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα παιδιά και αναζητάτε λύσεις σε όλα όσα απασχολούν μια νέα μαμά του σήμερα, θα έχετε δει σίγουρα τις αναρτήσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου. Σε μια πρόσφατη μάλιστα, μοιράζεται τις αναμνήσεις της από την εποχή που έκανε το τελευταίο της τσιγάρο.

Αυτή είμαι εγώ. Πριν τον Σεπτέμβριο του 2013. Γιατί τον Σεπτέμβριο του 2013 αποφάσισα να σώσω την υγεία μου, την ομορφιά μου, τις αισθήσεις μου, το σπίτι μου, το πορτοφόλι μου, τα μελλοντικά παιδιά μου. Τον Σεπτέμβριο του 2013 έσβησα εκείνο το #teleftaiotsigaro.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις 5 Μάρ, 2018 στις 6:09 πμ PST

Γιατί όλοι μιλούν για το #teleftaiotsigaro; [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


Αν όμως είστε fashion icons και αναζητάτε συνεχώς τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η Έλενα Γαλύφα, μια διεθνής fashion influencer που δίνει το παρών σε όλα τα show μόδας του εξωτερικού και που ξεχωρίζει για το άψογο στυλ της σε κάθε της εμφάνιση, πάλι μιλά για το κάπνισμα, αναφέροντας πως έκανε το τελευταίο της τσιγάρο πριν από δύο μήνες.

Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που οι Έλληνες celebrities και influencers δεν χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσουν κάποιο προϊόν, αλλά ένα κίνημα. Μήπως να τους ακολουθήσουμε και να κάνουμε μαζί τους το τελευταίο τσιγάρο;

Κοίτα τη ζωή κατάματα! Δες την ομορφιά της μέσα στην φύση. Καθαρά και χωρίς καπνούς.. #teleftaiotsigaro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orestis Karydas Official (@orestiskarydas) στις 5 Μάρ, 2018 στις 5:13 πμ PST

This month I am celebrating a personal milestone. It’s been 10 years since I quit smoking and I’m so proud of this achievement. The main reason that made me quit back in 2008 was more of a personal challenge, to see if I could make it happen or not. The fact that I did has made me stronger, more confident & capable to overcome all the challenges life throws at me. So if sometimes you feel that you have a mountain to climb in front of you, just go ahead & climb it. #teleftaiotsigaro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicholas Mastoras (@nmastoras) στις 5 Μάρ, 2018 στις 12:22 πμ PST

Άνοιξε την Άνοιξη με #teleftaiotsigaro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eleni nikoloulia (@eleninikoloulia) στις 6 Μάρ, 2018 στις 9:03 πμ PST

teleftaiotsigaro.gr


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ