Η Μαριάννα Γουλανδρή με τη μητέρα της είναι σαν αδελφές -Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο - iefimerida.gr

Η Μαριάννα Γουλανδρή με τη μητέρα της είναι σαν αδελφές -Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο

Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αφιέρωση στη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής της έκανε η Μαριάννα Γουλανδρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαριάννα Γουλανδρή μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου της με τον Φίλιππο Λαιμό: στην φωτογραφία ποζάρει με την μητέρα της, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Μαριάννα Γουλανδρή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια σκέψη για την γυναίκα που αποτελεί την «ήρεμη δύναμη» στη ζωή της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα και επιλογή.

Ενας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Μαριάννα Γουλανδρή παντρεύτηκε τον Φίλιππο Λαιμό στο Λονδίνο.

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν ένα κοσμικό γεγονός που απασχόλησε τα μίντια για αρκετές ημέρες και δεκάδες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας τόσο από το γαμήλιο πάρτι που δόθηκε στο πριβέ κλαμπ Annabel’s στο Mayfair και την γαμήλια τελετή στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, όσο και από την δεξίωση στο Syon House Park.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαριάννα Γουλανδρή, βλέπουμε την ίδια και την μητέρα της σε μια τρυφερή στιγμή.

Δείτε την Μαριάννα Γουλανδρή και την μητέρα της, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη σε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ