Το άγνωστο τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί η Νταϊάνα πριν τη μοιραία νύχτα στο Παρίσι [εικόνες]

Στήλη άλατος έμεινες πρόσφατα ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας, όταν το μέντιουμ διασημοτήτων Τζον Έντουαρντ έκανε μια αποκάλυψη για την πρίγκιπισσα.

Ο πρώην βασιλικός μπάτλερ, Πολ Μπάρελ, σχολίασε για άλλη μία φορά το σοκ που πέρασε για το πώς γνώριζε το μέντιουμ για το «κρυφό» αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν το θανατηφόρο τροχαίο το 1997.

Ο 59χρονος, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» παραδέχτηκε πως ήταν «σκεπτικιστής» πριν από την εμπειρία του με τον Τζον, αλλά εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένος για το πώς ήξερε γι’ αυτό.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον πρώην μπάτλερ. Φωτογραφία: AP

«Είμαι σκεπτικιστής» είπε. «Δεν καταλαβαίνω αυτή την επιστήμη. Ο Τζον Έντουαρντς είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και όταν μίλησε για το ατύχημα που είχε 6 μήνες πριν πεθάνει, πώς θα μπορούσε να το ξέρει;».

Κατά τη διάρκεια της «ανάγνωσής » του, στην εκπομπή «I’m A Celebrity», ο Τζον τον ρώτησε για μία φωτογραφία που είχε αλλάξει θέση, ωστόσο ο πρώην μπάτλερ αρνήθηκε να συζητήσει για την εν λόγω εικόνα στην εκπομπή.

Τώρα, σχολιάζοντας το θέμα, ο Πολ δήλωσε πως μετακίνησε τη φωτογραφία γιατί ήθελε να προστατεύσει τη Νταϊάνα. «Υπήρχε μία φωτογραφία της Νταϊάνα από μια προσωπική της στιγμή και την μετακίνησα για να την προστατεύσω. Ήταν μια φωτογραφία της με κάποιον και δε νομίζω ότι ήταν σωστό να τη δουν οι άνθρωποι» είπε.

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας, Πολ Μπάρελ

Κατά τη διάρκεια της ψυχικής«ανάγνωσης» ο Τζον μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη σχέση της Νταϊάνα με τον Πολ, που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί ποτέ – συμπεριλαμβανομένου ενός «κρυφού» ατυχήματος που είχε η Νταϊάνα.

«Έχεις έναν φίλο που πέθανε σε τροχαίο ατύχημα» ξεκίνησε ο Τζον. Αλλά ο πρώην μπάτλερ έμεινε «στήλη άλατος» όταν ο Τζον τον ρώτησε «Μήπως είχε δύο τροχαίο ατυχήματα;» και πρόσθεσε «Νιώθω πως ήταν δύο τροχαία ατυχήματα – σχεδόν σαν το ένα να ήταν προφητεία και το άλλο τραγικό συμβάν».

Αφού ψιθύρισε ένα γρήγορο «όχι», ο Πολ απάντησε: «Ναι! Δε γίνεται να το ήξερες αυτό».

Το μέντιουμ των διασημοτήτων, Τζον Έντουαρντς

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο περίεργα όταν ο Τζον άρχισε να περιγράφει με ακρίβεια το περιεχόμενο της κρεβατοκάμαρας της Νταϊάνα.

Περιγράφοντας τους ξύλινους τοίχους και τα ράφια, ο Πολ ξέσπασε σε κλάματα όταν ο Τζον αναφέρθηκε σε ένα γυάλινο πουλί που ανήκε στην πριγκίπισσα. «Το γυάλινο πουλί είναι Rene Lalique. Αυτό ήταν. Βρισκόταν σε ένα τραπέζι. Δεν μπορούσε να ξέρει για το πουλί Lalique στην κρεβατοκάμαρα της πριγκίπισσας... είναι αδύνατο».

Στη συνέχεια, ο Τζον μιλώντας για τη φιλία του πρώην μπάτλερ με την Νταϊάνα, έφερε στο προσκήνιο ένα φόρεμα που ανήκε σε αυτήν – ένα φόρεμα που η πριγκίπισσα φορά σε ένα όνειρο που βλέπει συχνά ο Πολ.

«Βλέπω ένα όνειρο στο οποίο κάθομαι μόνος με την πριγκίπισσα με σταυρωμένα τα πόδια στο πάτωμα και φορά ένα μπλε φόρεμα» λέει ο Πολ. «Είναι το φόρεμα που φορούσε την τελευταία φορά που την είδα. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν για το συγκεκριμένο όνειρο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ