Θεσσαλονίκη: Μετά το Πάσχα ξεκινά το έργο συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της οδού Μοναστηρίου - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Μετά το Πάσχα ξεκινά το έργο συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της οδού Μοναστηρίου

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Πάσχα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης της οδού Μοναστηρίου, από τη διασταύρωση Δενδροποτάμου μέχρι την οδό Κ. Βάρναλη, τμήμα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Χαλκηδόνας - Γιαννιτσών.

Όπως ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται το «πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο και στη συνέχεια θα εκπονηθεί η κυκλοφοριακή μελέτη, σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Τροχαίας.

«Η Μοναστηρίου είναι ένας ιστορικός, παλιός δρόμος που πρέπει να συντηρηθεί», είπε ο κ. Κυρίζογλου για τις εργασίες που αποφασίστηκαν να γίνουν στην περιοχή με προγραμματική σύμβαση την οποία υπέγραψαν τον Σεπτέμβριο του 2017 η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και ο δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Ο κ. Κυρίζογλου υπογράμμισε πως κατά τη διάρκεια των εργασιών θα επιδιωχθεί η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των οδηγών.

«Δεν θα κλείσει ο δρόμος κατά τη διάρκεια της ασφαλτόστρωσης. Θα κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα για να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η ταλαιπωρία. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα. Το έργο θα είναι έτοιμο πριν το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ