Αλλάζει το «Grey’s Anatomy» -Αποχωρούν δύο πασίγνωστες πρωταγωνίστριες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλάζει το «Grey’s Anatomy» -Αποχωρούν δύο πασίγνωστες πρωταγωνίστριες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Grey’s Anatomy» είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής σειρά που παίζεται εδώ και χρόνια στην τηλεόραση και μόλις ανακοινώθηκε ότι δύο μέλη της αποχωρούν στο τέλος του 14ου κύκλου της.

Αλλάζει το «Grey’s Anatomy» -Αποχωρούν δύο πασίγνωστες πρωταγωνίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το Deadline, η Τζέσικα Τσάπσου (Δρ. Αριζόνα Ρόμπινς) και η Σάρα Ντρου (Δρ. Έιπριλ Κέπνερ) φεύγουν από τη σειρά, αφού οι παραγωγοί αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τις συμβάσεις τους για τη νέα σεζόν.

Αλλάζει το «Grey’s Anatomy» -Αποχωρούν δύο πασίγνωστες πρωταγωνίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αλλάζει το «Grey’s Anatomy» -Αποχωρούν δύο πασίγνωστες πρωταγωνίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Και οι δύο ηθοποιοί συμμετέχουν στη σειρά εδώ και χρόνια, με την Τσάπσου να βρίσκεται εκεί για δέκα σεζόν ενώ η Ντρου για εννέα.


«Οι χαρακτήρες της Αριζόνα και της Έιπριλ ήταν απαραίτητες στη Grey’s Anatomy, χάρη στο εξαιρετικό έργο της Τζέσικα Τσάπσου και της Σάρα Ντρού» δήλωσε η μία εκ των σεναριογράφων, Κρίστα Βέρνοφ. «Ως συγγραφείς, η δουλειά μας είναι να ακολουθούμε τις ιστορίες εκεί που θέλουν να μας πάνε και μερικές φορές αυτό σημαίνει να λέμε αντίο στους χαρακτήρες που αγαπάμε. Ήταν χαρά και προνόμιο να εργαζόμαστε με αυτές τις ταλαντούχους ηθοποιούς».


Τόσο η Τσάπσου όσο και η Ντρου δημοσίευσαν δηλώσεις τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων. «Για τα τελευταία 10 χρόνια, είχα το σπάνιο προνόμιο όχι μόνο να υποδύομαι την Αριζόνα Ρόμπινς, αλλά και να λατρέψω να την υποδύομαι» έγραψε η Τσάπσου, προτού επαινέσει τον χαρακτήρα της ως «ένα από τα πρώτα μέλη της LGBTQ κοινότητας που εκπροσωπήθηκε σε έναν κανονικό ρόλο στην τηλεόραση».

pic.twitter.com/HVfHbkEQTG


Στη δήλωσή της, η Ντρου σημείωσε πως τα νέα είναι ακόμη πολύ φρέσκα. «Το ξέρω πως λυπάστε» έγραψε. «Κι εγώ λυπάμαι. Δεν είχα πραγματικά το χρόνο να επεξεργαστώ αυτές τις πληροφορίες. Το έχω μάθει εδώ και λιγότερο από 48 ώρες, οπότε δεν είμαι έτοιμη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να κάνω μια σαφή δήλωση για τα 9 χρόνια μου εδώ. Αυτό θα έρθει αργότερα».

https://t.co/IIBdRdCH9D pic.twitter.com/K9rdrcJXGx


«Μου είναι πάντα δύσκολο να λέω αντίο σε κάποιον από τους χαρακτήρες μου» δήλωσε η δημιουργός Σόντα Ριμς. «Τόσο η Αριζόνα Ρόμπινς όσο και η Έιπριλ Κέπνερ δεν είναι είναι μόνο αγαπητές – τόσο η LBGTQ όσο και οι χριστιανικές κοινότητες εκπροσωπήθηκαν στην τηλεόραση. Θα είμαι πάντα ευγνώμων τόσο στη Τζέσικα όσο και στη Σάρα που ζωντάνεψαν αυτούς τους χαρακτήρες με την ερμηνεία τους και που ενθάρρυναν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Θα είναι πάντα μέρος της οικογένειας μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ