Επιστροφή-έκπληξη: Ξαναγυρίζεται το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» - iefimerida.gr

Επιστροφή-έκπληξη: Ξαναγυρίζεται το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αποτελεί μια θρυλική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί από τα λίγα επεισόδια που προβλήθηκαν είχε γίνει αντιληπτό ότι πρόκειται για ένα από τα μεγάλα σουξέ του διδύμου Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Κατά δεύτερον δημιουργήθηκε ένα μύθος για αυτό το σήριαλ για το γεγονός ότι ενώ έσκιζε κόπηκε ξαφνικά. Ετσι κανείς δεν έμαθε τι θα συνέβαινε στη συνέχεια αφενός και αφετέρου κανείς ποτέ δεν μίλησε ανοιχτά για τους λόγους για τους οποίους κόπηκε. Ετσι πλανάται τόσα χρόνια απλά η φήμη περί ενός επικού καβγά μεταξύ των συντελεστών και των πρωταγωνιστών. Το τι ακριβώς έχει συμβεί, πάντως, παραμένει άγνωστο.

Η espresso αναφέρει τώρα ότι η θρυλική αυτή σειρά έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

18 χρόνια μετά την πρώτη προβολή μερικών επεισοδίων της, όπως αναφέρει η espresso, Ρήγας και Αποστόλου βρίσκονται σε συζητήσεις με το Epsilon για την επιστροφή της σειράς με νέους ηθοποιούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ