Η Πάρις Τζάκσον ξεσπά: Σταματήστε να κάνετε photoshop στο χρώμα του δέρματός μου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πάρις Τζάκσον ξεσπά: Σταματήστε να κάνετε photoshop στο χρώμα του δέρματός μου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως οι ημέρες όπου τα περιοδικά χρησιμοποιούν υπερβολικό photoshop, τελειώνουν.

Γνωστά περιοδικά όπως το Glamour και μάρκες όπως η Aerie έχουν πάρει θέση εναντίον της δημοφιλούς τεχνικής, που δείχνει τα μοντέλα και τις διασημότητες υπερβολικά αψεγάδιαστες.

Η Πάρις Τζάκσον ξεσπά: Σταματήστε να κάνετε photoshop στο χρώμα του δέρματός μου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τα τελευταία χρόνια, το κίνημα έχει δεχθεί έντονη κριτική και τώρα η Πάρις Τζάκσον παίρνει κι αυτή θέση μιλώντας για τις φωτογραφίες της που είναι ρετουσαρισμένες, παρακαλώντας τους θαυμαστές της να σταματήσουν να αλλάζουν το χρώμα του δέρματός της.

Η Πάρις Τζάκσον ξεσπά: Σταματήστε να κάνετε photoshop στο χρώμα του δέρματός μου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η 19χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον και της Ντέμπι Ρόου, που πρωταγωνιστεί στην πρώτη της μεγάλη ταινία, το «Gringo», έστειλε ένα tweet στους οπαδούς της, ζητώντας τους να σταματήσουν να κάνουν photoshop στις φωτογραφίες της. Ο λόγος της ανησυχίας της όμως, δεν είναι οι εικόνες που την κάνουν να φαίνεται αψεγάδιαστη ή πιο λεπτή. Αλλά ανησυχεί για το γεγονός ότι αλλάζουν το χρώμα του δέρματός της, κάνοντας να φαίνεται είτε πιο σκούρο είτε πιο ανοιχτό.

«Εκτιμώ όλα όσα κάνετε για μένα, απολαμβάνω κάθε επεξεργασία που βλέπω. Αλλά, σας παρακαλώ, σταματήστε να κάνετε πιο ανοιχτόχρωμο το δέρμα μου για να με κάνετε να φαίνομαι πιο λευκή. Και σας παρακαλώ, σταματήστε να κάνετε πιο σκούρο το δέρμα μου. Είμαι αυτή που είμαι. Γνωρίζω το πώς είμαι και επιτέλους νιώθω καλά με αυτό».

i appreciate everything y’all make for me, i enjoy every single edit i see. but please stop lightening my skin to make me look more white. and please stop darkening my skin to make me look more mixed. i am what i am. i’m aware of what i look like and i finally happy with it..

Η Πάρις Τζάκσον μίλησε για πρώτη φορά για το χρώμα του δέρματός της σε ένα τεύχος του «Rolling Stone» πέρυσι, σημειώνοντας πως παρόλο που πολλοί την θεωρούν «λευκή» η ίδια θεωρεί πως είναι «μαύρη».

«Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν με ξέρουν, με αποκαλούν λευκή» δήλωσε η Πάρις στο περιοδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάρις Τζάκσον Photoshop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ