Η νέα ανάρτηση του Ηλία Βρεττού: «Η γυναίκα είναι σαν τη μεγάλη μου αγάπη τη θάλασσα» - iefimerida.gr

Η νέα ανάρτηση του Ηλία Βρεττού: «Η γυναίκα είναι σαν τη μεγάλη μου αγάπη τη θάλασσα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε και τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Φαίνεται όμως, πως δεν ξέχασε ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θέλησε να στείλει κι αυτό το δικό του μήνυμα.

Όπως έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram, δίπλα σε μια φωτογραφία του από το περσινό καλοκαίρι που τον δείχνει να κάνει θαλάσσιο σκι:

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι σαν την μεγάλη μου αγάπη τη ΘΑΛΑΣΣΑ...
Ελκυστική και απρόβλεπτη, σε ηρεμεί ή σε ταράζει, πρέπει να τη σέβεσαι και να μάθεις να τη διαβάζεις, την κολυμπάς ή σε καταπίνει, ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα έχει τη γοητεία και τον «τρόπο της», σε πάει μακριά ή σε τελειώνει...
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη δροσιά κ την αρμύρα σας... Κορίτσια...
Χρόνια πολλά...!!!»

Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι σαν την μεγάλη μου αγάπη τη ΘΑΛΑΣΣΑ... Ελκυστική και απρόβλεπτη, σε ηρεμεί ή σε ταράζει, πρέπει να τη σέβεσαι και να μάθεις να τη διαβάζεις, την κολυμπάς ή σε καταπίνει, ήρεμη ή φουρτουνιασμένη πάντα έχει τη γοητεία και τον «τρόπο της», σε πάει μακριά ή σε τελειώνει... Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τη δροσιά κ την αρμύρα σας... Κορίτσια... Χρόνια πολλά...!!! #ΗΒ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις 7 Μάρ, 2018 στις 10:04 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ