Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Βασίλης Μουλόπουλος - iefimerida.gr

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Βασίλης Μουλόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εφυγε» αργά τη νύχτα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. Σπούδασε Οικονομία στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια της Χούντας δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο αντιδικτατορικό κίνημα και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα της Lotta Conitnua. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1981.

Ο δημοσιογράφος ήταν αρθρογράφος και στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Υπήρξε διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εφημερίδας «Αυγή».

Είχε εκλεγεί βουλευτής επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2009 – 2012, ενώ είχε διατελέσει πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντακτών.

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μουλόπουλου εξέφρασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών.

«Ο Βασίλης Μουλόπουλος διέθετε εξαίρετες επαγγελματικές ικανότητες και ακεραιότητα χαρακτήρα. Ήταν πολύ εργατικός και αφοσιωμένος σε ό,τι αναλάμβανε, στοιχεία τα οποία τον έκαναν να διακριθεί στην επαγγελματική και κοινωνική του ζωή και να χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως των συναδέλφων και των συνεργατών του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του, ιδιαιτέρως τη σύζυγο και την κόρη του και αποχαιρετά στο τελευταίο ταξίδι του τον εκλεκτό συνάδελφο, ο οποίος υπηρέτησε με μαχητικότητα και τίμησε τη δημοσιογραφία».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή, 9 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, από το Νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ