Survivor: Εφυγε οικειοθελώς η Μαρία Σαμαρίνου -Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση - iefimerida.gr

Survivor: Εφυγε οικειοθελώς η Μαρία Σαμαρίνου -Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί από σήμερα το βράδυ η Μαρία Σαμαρίνου. Η παίκτρια των Διασήμων αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στο συμβούλιο.

«Έχετε νιώσει όλοι στο πετσί σας τι θα πει Survivor, τι θα πει πείνα. Σας είπα πριν λίγες εβδομάδες ότι το Survivor δεν είναι για όλους. Δεν μπορούν να τα καταφέρουν όλοι στο Survivor. Δυστυχώς, αυτές οι δυσκολίες επηρέασαν και έναν ακόμα παίκτη. Η Μαρία Σαμαρίνου μας ανακοίνωσε προ ολίγου ότι πλέον δεν επιθυμεί να παραμείνει άλλο στο παιχνίδι. Δεν αντέχει στις δύσκολες αυτές συνθήκες και επέλεξε η ίδια να επιστρέψει στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, καθώς ηττήθηκαν με 10-5 από τους Μαχητές.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη υποψήφια, καθώς έλαβε οκτώ ψήφους, ενώ μία πήρε η Ξένια. Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κατερίνα Δαλάκα και Μιχάλης Μουρούτσος ψήφισαν Γιάννη Τσίλη και Ξένια Έβεν αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Μαρία Σαμαρινού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ