Ο Βενιζέλος γίνεται οπαδός του «Give Greece a Chance» - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος γίνεται οπαδός του «Give Greece a Chance»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τους επικεφαλής της κίνησης Give Greece a Chance - Greece is Changing είχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης.

Η κίνηση οργανώθηκε από επιχειρηματίες οι οποίοι απηύθυναν πρόσφατα πρόσκληση στην ευρωπαϊκή και διεθνή κοινότητα να ρίξει μια προσεκτική ματιά στην Ελλάδα της δημιουργίας, της υπερ-προσπάθειας και της προόδου.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τους δημιουργούς και χρηματοδότες της ιδέας ενώ τόνισε πως η κίνηση αυτή η οποία έκανε εξαιρετική εντύπωση διεθνώς, αποτελεί ένα ωραίο δείγμα για τις δυνατότητες που υπάρχουν όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία διασταυρώνεται με μία εθνική στρατηγικήκαμπάνιας.

Εξετάστηκαν επίσης οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, στο πεδίο της προσπάθειας για την διεθνή επαναθεμελίωση της διεθνούς επωνυμίας (brand name) της χώρας.

Τη διεθνή καμπάνια που έχει φιλοξενηθεί στο διεθνή τύπο συντονίζουν οι ΣΕΤΕ, ΣΕΒ και μεμονωμένες επιχειρήσεις, όπως, μεταξύ άλλων, οι: Aegean Airlines, ΟΤΕ, Cosmote, Costa Navarino, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, S&B, Ελληνικά Πετρέλαια, Coca Cola 3Ε, Φουρλής, Ελλάκτωρ, Γιώτης, J&B, Τιτάν, Γιώτης, Υφαντής, ΕΛΒΑΛ, και άλλες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ