Διοικητική έρευνα και δικογραφία για τα επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο - iefimerida.gr

Διοικητική έρευνα και δικογραφία για τα επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο

Διοικητική έρευνα για τα επεισόδια (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΓΑΔΑ διέταξε τη διενέργεια διοικητικής έρευνας, για τα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, στην οδό Καποδιστρίου 18, για τους πλειστηριασμούς, σε συγκέντρωση μελών της ΛΑΕ.

Η εντολή διερεύνησης της υπόθεσης δόθηκε για τη χρήση χημικών από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ, που είχαν ως συνέπεια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δύο διαδηλωτές, με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε. Παράλληλα, η αστυνομία αναφέρει ότι τραυματίστηκαν και 4 αστυνομικοί.

Στο μεταξύ, προανάκριση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια, η οποία σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση και θα κληθούν να καταθέσουν αστυνομικοί και πολίτες. Ακόμη, εξετάζονται βίντεο και άλλο υλικό από το σημείο, για να αποδοθούν ευθύνες.

Δικογραφία σχηματίζεται και για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, έξω από συμβολαιογραφείο. Σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σημειώνει, ότι έξι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ενώ δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός ιδιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ