Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στηρίζει το κίνημα της πατάτας - iefimerida.gr

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στηρίζει το κίνημα της πατάτας

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στηρίζει το κίνημα της πατάτας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξη της στο κίνημα της πατάτας δείχνει η ΝΔ, καθώς, όπως επισημαίνει, πρόκειται για μια γνήσια έκφραση της κοινωνίας των πολιτών.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος τομεάρχης Εμπορίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κάνει λόγο για μια κοινωνία, που αυτοοργανώνεται, εκφράζεται, παρεμβαίνει και συμβάλλει στην ορθή λειτουργία της αγοράς, χαρακτηρίζοντας αναμφισβήτητα θετική αυτή την παρέμβαση των πολιτών ενώ καταδεικνύεται η ανικανότητα και η κωλυσιεργία του αρμόδιου υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο παραμένει θεατής και αδρανεί χαρακτηριστικά απέναντι στις συνεχόμενες αυξήσεις των τιμών.

Στη ΝΔ υποστηρίζουν πως η πρωτοβουλία αυτή των πολιτών καθιστά επείγουσα προτεραιότητα την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων ενώ τονιζουν πως θα πρέπει να διαφυλαχθούν τα θέματα υγιεινής των τροφίμων και της απόδοσης των φόρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ