Χειροπέδες στους αδίστακτους ληστές με τα πολυτελή τζιπ - iefimerida.gr

Χειροπέδες στους αδίστακτους ληστές με τα πολυτελή τζιπ

Χειροπέδες στους αδίστακτους ληστές με τα πολυτελή τζιπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αδίστακτοι κακοποιοί που «χτυπούσαν» κοσμηματοπωλεία και σπίτια, ενώ είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει αστυνομικό στο Μεγάλο Πεύκο συνελήφθησαν.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και ο αρχηγός της μεγάλης σπείρας των κακοποιών. Η ομάδα των κακοποιών διέπραττε ληστείες και κλοπές σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια. Μετά από τη μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει αρχίσει από νωρίς το πρωί, συνελήφθησαν οκτώ άτομα τα οποία εμπλέκονται σε ληστείες τραπεζών στα δυτικά προάστια και στον Πειραιά.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και η ΕΥΠ ,η οποία δώ και αρκετές εβδομάδες είχε καταγράψει με την βοήθεια του «υπερκοριού» αρκετές συνομιλίες μεταξύ των μελών της σπείρας.

Τα μέλη της σπείρας, γνωστοί και ως οι ληστές με τα πολυτελή τζιπ, ήταν αμείλικτοι και αδίστακτοι. Υπενθυμίζεται πως στις 14 Φεβρουαρίου, μπούκαραν οπλισμένοι με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 237 στη Νέα Πέραμο και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας και τις εισπράξεις.

Βγαίνοντας όμως από το κοσμηματοπωλείο οι ληστές προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πολυτελή τζιπ και ήρθαν αντιμέτωποι με έναν αστυνομικό, τον οποίο και δε δίστασαν να πυροβολήσουν, τραυματίζοντας τον σοβαρά στην κοιλιά.

Σε κάποιες από τις ληστείες οι δράστες φορούσαν αστυνομικές στολές, ενώ είχαν διαπράξει τουλάχιστον 6 κλοπές ΑΤΜ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ