Οταν ο Λιάγκας πριν χρόνια στο Πρωινό έκανε... φέτες τον Τζώρτζη για το σουφλέ του [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν ο Λιάγκας πριν χρόνια στο Πρωινό έκανε... φέτες τον Τζώρτζη για το σουφλέ του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζώρτζης πλέον είναι σίγουρα ένας από τους πολυσυζητημένους παίκτες του Master Chef κι αυτό κυρίως λόγω της κόντρα του με την Γωγώ.

Ωστόσο ο παίκτης του Master Chef δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση, καθώς ο ίδιος είχε δείξει τις ικανότητές του πριν χρόνια στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όταν εκείνοι ακόμη έκαναν πρωινό στο Mega.

Χωρίς μούσι και πιο νέος, ο Τζώρτζης τότε είχε εμφανιστεί στην εκπομπή έχοντας φτιάξει ένα σουφλέ ζυμαρικών και δηλώνοντας ότι βρίσκεται στο δεύτερο έτος της σχολής μαγειρικής που φοιτούσε.

Βέβαια αν κρίνουμε από την «σκληρή» κριτική του Γιώργου Λιάγκα και την παραδοχή του Άκη Πετρετζίκη πως αυτό που είχε φτιάξει τότε ο Τζώρτζης δεν ήταν πραγματικό σουφλέ, τότε ο σημερινός παίκτης του Master Chef δεν είχε και την καλύτερη εμπειρία στην πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση.

Βέβαια όπως φάνηκε εκ των υστέρων ο Τζώρτζης δεν το έβαλε κάτω και μπήκε στον διαγωνισμό μαγειρικής όπου και βρίσκεται τώρα.

Δείτε το απόσπασμα από τα 3:18:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChefgr MasterChef2 MasterChefgreece
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ