Aνιές Βαρντά -Το ελληνικής καταγωγής fashion icon παραδίδει μαθήματα στιλ στα 89 - iefimerida.gr

Aνιές Βαρντά -Το ελληνικής καταγωγής fashion icon παραδίδει μαθήματα στιλ στα 89

Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ανιές Βαρντά είναι σκηνοθέτις, σεναριογράφος, ηθοποιός, παραγωγός και φωτογράφος.

Γεννημένη στο Βέλγιο, από Γαλλίδα μητέρα και πατέρα, Έλληνα πρόσφυγα της Μικράς Ασίας.

Η μικροκαμωμένη κυρία με πολλές και σημαντικές ταινίες στην καριέρα της, έχει τιμηθεί για την τεράστια προσφορά της στον παγκόσμιο κινηματογράφο με σειρά βραβείων, ανάμεσα στα οποία και ένα τιμητικό Όσκαρ.

Η Ανιές Βαρντά ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές παρουσίες στην φετινή απονομή των βραβείων της Ακαδημίας Όσκαρ και μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων με το μοντέρνο λουκ της αλλά και το γέλιο και την καλή της διάθεση.

Η 89χρονη θεωρείται είδωλο του στιλ και όχι άδικα αφού κάθε της εμφάνιση είναι νεανική και απόλυτα ενημερωμένη για τις τάσεις. Πράγμα που απέδειξε και την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Dolby Theater όπου εμφανίστηκε φορώντας μεταξωτό pajama suit από τον οίκο Gucci.

Είναι μια γυναίκα που δίνει σάρκα και οστά σε αυτό που λέμε πως το στιλ δεν έχει πραγματικά καμία ηλικία. Θα μπορούσε να είναι η νέα πρέσβειρα του κορυφαίου Ιταλικού Οίκου και ίσως ο Alessandro Michele να το σκέφτεται ήδη....

Διαβάστε την ιστορία της Ανιές και δείτε εικόνες με το αξεπέραστο στιλ της στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανιές Βαρντά fashion icon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ