Γκουαρντιόλα: «Καμία σχέση η ταινία με την ανεξαρτησία της Καταλονίας» - iefimerida.gr

Γκουαρντιόλα: «Καμία σχέση η ταινία με την ανεξαρτησία της Καταλονίας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξηγήσεις έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το περιστατικό με την κίτρινη ταινία που έφερε στη φανέλα και το οποίο προκάλεσε την επέμβαση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που το θεώρησε ως μήνυμα πολιτικού περιεχομένου.

«Ο Γκλεν (Μάρτιν) ζήτησε συγγνώμη και όλα είναι καλά, όμως, η πρώτη εντύπωση που είχα αφού άκουσα τα λόγια του είναι ότι δεν έχει καταλάβει ποια είναι η έννοια της ταινίας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ανεξαρτησία της Καταλονίας».

Αυτή ήταν η δήλωση-εξήγηση του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα του Champions League με τη Βασιλεία. Ο Καταλανός προπονητής πρόσθεσε, αναφορικά με τη διαμάχη που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Γκλεν Μάρτιν, πως «η ταινία εκπροσωπεί τη στήριξη σε τέσσερις ανθρώπους που είναι στη φυλακή, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα για να το αξίζουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πεπ Γκουαρντιόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ