Η Μισέλ Ομπάμα κάνει... πάρτι με κοριτσάκι 2 ετών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μισέλ Ομπάμα κάνει... πάρτι με κοριτσάκι 2 ετών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λογικά η Πάρκερ Κάρι πρέπει να είναι το μικρότερο κορίτσι που έχει γίνει viral δύο φορές και μάλιστα μέσα σε λίγες ημέρες.

Και αυτό χάρη στην Μισέλ Ομπάμα. Το 2χρονο κοριτσάκι έγινε διάσημο όταν κυκλοφόρησε στα social media μία φωτογραφία της στην οποία κοιτάζει εκστασιασμένη το πορτρέτο της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Τώρα, είχε την ευκαιρία να κάνει ένα... πάρτι με την Μισέλ Ομπάμα. Την Τρίτη η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter βίντεο στο οποίο χορεύει με την Πάρκερ, στο γραφείο της.

«Πάρκερ, είμαι τόσο χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω σήμερα (και για το χορευτικό πάρτι)! Συνέχισε να κάνεις μεγάλα όνειρα για τον εαυτό σου... και ίσως μια ημέρα θα κοιτάζω περήφανα το δικό σου πορτρέτο», έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία.

Parker, I'm so glad I had the chance to meet you today (and for the dance party)! Keep on dreaming big for yourself...and maybe one day I'll proudly look up at a portrait of you! pic.twitter.com/faUVTsYWun

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα πορτρέτο Πάρκερ Κάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ