Ο Ντέιβιντ Σουίμερ από τα «Φιλαράκια» δείχνει τι είναι σεξουαλική παρενόχληση με έξι συγκλονιστικά βίντεο - iefimerida.gr

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ από τα «Φιλαράκια» δείχνει τι είναι σεξουαλική παρενόχληση με έξι συγκλονιστικά βίντεο

Victoria Stevens
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ηθοποιός Nτέιβιντ Σουίμερ, γνωστός από τη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια» και η σκηνοθέτιδα-σεναριογράφος Sigal Avin συνεργάστηκαν για να δείξουν σε όλους πώς μοιάζει μια σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, έφτιαξαν μια σειρά από μικρά βίντεο με τον τίτλο #ThatsHarassment, που θα προβληθούν στην τηλεόραση και διαδικτυακά, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με το θέμα αυτό.

«Σκοπός των βίντεο είναι να ονομάσουν την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά, να προσφέρουν βοήθεια στα θύματα και καλέσουν τους εργοδότες να δράσουν», αναφέρει ο Σουίμερ. Μάλιστα, πρωταγωνιστεί σε ένα από τα βίντεο ενώ η Avin γράφει και σκηνοθετεί.

Η Avin σκέφτηκε την ιδέα για την δημιουργία των βίντεο μικρού μήκους γιατί ήθελε να ορίσει και να οπτικοποιήσει το πώς μοιάζει η καθημερινή σεξουαλική παρενόχληση.

«Ήταν σα να παίρνεις μια γκρίζα ζώνη και να της δίνεις ξεκάθαρη εικόνα: Αυτό είναι παρενόχληση», αναφέρει η ίδια.

Δείτε τα βίντεο του Ντέιβιντ Σουίμερ για την σεξουαλική παρενόχληση, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Σουίμερ Φιλαράκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ