Συγκίνηση στην Φλωρεντία: Βουρκωμένοι οι συμπαίκτες του Αστόρι του είπαν «αντίο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκίνηση στην Φλωρεντία: Βουρκωμένοι οι συμπαίκτες του Αστόρι του είπαν «αντίο» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θάνατος του έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο.

Η αγωνιστική δράση στην Ιταλία αναβλήθηκε για τον Νταβίντε Αστόρι, ο οποίος έχασε την ζωή του στον ύπνο του την Κυριακή τα ξημερώματα. Σήμερα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Φιορεντίνα πέρασε έξω από το «Αρτέμιο Φράνκι» για να αποχαιρετήσουν τον αρχηγό τους.

Όλα τα μέλη της ομάδας πήγαν και κατέθεσαν λουλούδια στο συγκεκριμένο σημείο. Παράλληλα, άφησαν δύο εμφανίσεις υπογεγραμμένες από όλους καθώς και μία μεγάλη αφίσα με τα μηνύματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συγκίνηση στα βλέμματα τους ήταν ολοφάνερη και αφού κράτησαν ενός λεπτού σιγή αποχώρησαν από το σημείο με τα μάτια των περισσοτέρων να είναι βουρκωμένα.

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, αποκάλυψε ότι είχαν δώσει τα χέρια με τον εκλιπόντα προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2021.

Η χιονόπτωση στη γειτονική χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, δεν επέτρεψε να πέσουν οι υπογραφές κι αυτό ήταν προγραμματισμένο να γίνει τη Δευτέρα. Στην Ιταλία, κυκλοφόρησε μια είδηση που ανέφερε ότι οι «βιόλα» θα ανανέωναν αυτόματα το συμφωνηθέν συμβόλαιο με τον Αστόρι και το προβλεπόμενο ποσό θα κατέληγε στην οικογένειά του ως οικονομική βοήθεια.

Μια είδηση, η οποία όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά διαψεύστηκε. Ο έκτακτος επίτροπος της Serie A, Τζοβάνι Μαλαγκό, την χαρακτήρισε ως "fake news", ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα της Φλωρεντίας θα βοηθήσει την οικογένεια του εκλιπόντος, ανακοινώνοντας τον τρόπο βοήθειας σύντομα. «Πρέπει να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση σε σχέση με την υποτιθέμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αστόρι. Ήταν μια είδηση αβάσιμη, ήταν fake news από ένα πρακτορείο Η Φιορεντίνα θα κάνει, ωστόσο, σίγουρα κάτι για να στηρίξει την οικογένειά του, η οποία αυτό το διάστημα αξίζει το σεβασμό και την ησυχία όλων. Η Φιορεντίνα θα αποφασίσει στον κατάλληλο χρόνο τι θα κάνει» υποστήριξε ο Τζοβάνι Μαλαγκό.

Nel silenzio l'omaggio della squadra viola a Davide #Astori #DA13 pic.twitter.com/I4VUERZHZH

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιορεντίνα αστορι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ