Βρετανία: Δύο άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία - iefimerida.gr

Βρετανία: Δύο άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνθρωποι παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία στο Σάλσμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Το περιστατικό ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία διευκρινίζοντας ότι ένα μέλος των υπηρεσιών παροχής Πρώτων Βοηθειών παραμένει επίσης στο νοσοκομείο.

Βρετανία: Δύο άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία | iefimerida.gr 0


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας η παμπ Bishop's Mill που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο όπου βρέθηκε το ζευγάρι έχει σφραγισθεί μετά το περιστατικό, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Ο ένας από τους δύο νοσηλευόμενους σε κρίσιμη κατάσταση είναι πρώην Ρώσος διπλός πράκτορας που είχε καταδικασθεί για προδοσία στη Μόσχα για την παράδοση των ονομάτων δεκάδων Ρώσων πρακτόρων στη βρετανική υπηρεσία αντικατασκοπείας MI6, σύμφωνα με βρετανικές αστυνομικές πηγές.

Βρετανία: Δύο άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την έκθεσή τους σε άγνωστη ουσία | iefimerida.gr 1

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία ουσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ