Hurriyet: «Η Αθήνα αρνήθηκε να δώσει τον τρομοκράτη που ήθελε η Αγκυρα!» - iefimerida.gr

Hurriyet: «Η Αθήνα αρνήθηκε να δώσει τον τρομοκράτη που ήθελε η Αγκυρα!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να μην εκδοθεί στην Τουρκία ο Naci Ozpolat, Τούρκος κουρδικής καταγωγής που συνελήφθη μαζί με άλλους 8 λίγο πριν από την άφιξη του Ερντογάν στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με τον τίλο «Η Αθήνα αρνήθηκε να δώσει τον τρομοκράτη που ήθελε η Άγκυρα!» σχολιάζει την είδηση η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, αναφέροντας το ιστορικό της υπόθεσης. Ότι, δηλαδή, ο Ozpolat είχε συλληφθεί λίγο πριν από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, «μαζί με άλλα 7 μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το δημοσίευμα γράφει ότι «τότε είχαν βρεθεί σε τρία διαφορετικά σπίτια στην Αθήνα νιτρικό αμμώνιο, καλώδια και επιτραπέζια ρολόγια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εκρηκτικών, καθώς και πλαστά δελτία ταυτότητας, διαβατήρια και άδειες οδήγησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία έκδοση Κούρδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ