Η Αναστασία πήρε τις βαλίτσες της και πήγε να ζήσει σε μια χώρα που της θυμίζει Ελλάδα, την Ιρλανδία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αναστασία πήρε τις βαλίτσες της και πήγε να ζήσει σε μια χώρα που της θυμίζει Ελλάδα, την Ιρλανδία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αναστασία είναι η απόδειξη του ότι αν θες, μπορείς να τα καταφέρεις στο εξωτερικό.

Πριν πέντε χρόνια μάζεψε τις βαλίτσες της από την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πάτρα για να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον και εργασία στο εξωτερικό, όπως έκαναν τόσοι Έλληνες πριν από αυτή. Δικός της προορισμός ήταν η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο.

Μας αφηγείται την ιστορία της απόφασής της να φύγει από την Ελλάδα...

«Είμαι η Αναστασία και ζω στο Δουβλίνο, εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Η δική μου ιστορία είναι συνδυασμός δυο κοινότυπων σοφισμάτων. Πρώτον, ότι μία στιγμιαία απόφαση μπορεί να αλλάξει ριζικά την ζωή μας και δεύτερον, το «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».

Σαν προσωπικότητα, είχα πάντα τάσεις φυγής και απίστευτη περιέργεια. Η πρώτη απόπειρα για να ζήσω στο εξωτερικό ήταν όπως για πολλούς το Erasmus. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να αλλάξω επιλογή πόλης και να πάω μόνη μου αλλού (η τυχαία επιλογή που λέγαμε).

Διαβάστε την ιστορία της Αναστασίας που μετακόμισε στην Ιρλανδία στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΓΙΑΧΑΛΉ Ιρλανδία Δουβλίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ