Φλίπι, το ρομπότ που ψήνει μπέργκερ σε φαστ φουντ στην Καλιφόρνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Φλίπι, το ρομπότ που ψήνει μπέργκερ σε φαστ φουντ στην Καλιφόρνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν πας στο μαγαζί CaliBurger της Καλιφόρνιας και φας ένα από τα καλύτερα μπέργκερ της ζωή σου, τότε μην πεις στο προσωπικό «Γεια στα χέρια σας», διότι στην κουζίνα «μάγειρας» είναι ένα ρομπότ!

Κι όμως τα μπέργκερ εκεί τα έχει αναλάβει ο Φλίπι, ένα ρομποτικό σύστημα με ένα χέρι, το οποίο τον βοηθά να αναποδογυρίζει τα μπέργκερ πολύ γρήγορα.

Φλίπι, το ρομπότ που ψήνει μπέργκερ σε φαστ φουντ στην Καλιφόρνια [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Φλίπι μπορεί να ψήσει το λιγότερο 150 μπέργκερ την ώρα, ενώ διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, πράγμα που του επιτρέπει να ξέρει πότε το μπέργκερ είναι έτοιμο.

Έτσι όταν το μπιφτέκι είναι έτοιμο το βγάζει από την φωτιά και το βάζει μόνο του στα ψωμάκια, λέγοντας στους ανθρώπους- συναδέλφους του πως αυτά είναι έτοιμα.

Φλίπι, το ρομπότ που ψήνει μπέργκερ σε φαστ φουντ στην Καλιφόρνια [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Παρ΄όλο που δεν μπορεί να τοποθετήσει μόνος του τα μπιφτέκια στην ψηστιέρα, καθώς θα πρέπει πρώτα να τα βάλει κάποιος, ο Φλίπι έχει άλλα θετικά.

Δέχεται τις παραγγελίες ηλεκτρονικά, δεν καίγεται και μπορεί να καταλάβει μέσω αισθητήρων πότε το κρέας έχει ψηθεί καλά.

Φλίπι, το ρομπότ που ψήνει μπέργκερ σε φαστ φουντ στην Καλιφόρνια [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρομπότ μπέργκερ Καλιφόρνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ