Εμερι: «Μπορούμε να προκριθούμε και χωρίς τον Νεϊμάρ» - iefimerida.gr

Εμερι: «Μπορούμε να προκριθούμε και χωρίς τον Νεϊμάρ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη στήριξη του κόσμου ποντάρουν πολλά οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της αυριανής (6/03) ρεβάνς με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς».

Οι «Παριζιάνοι» ευελπιστούν ότι οι οπαδοί θα «σπρώξουν» την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να ανατρέψει το εις βάρος της 1-3 του πρώτου αγώνα των «16» του Champions League και να προκριθεί στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η απουσία του τραυματία, Νεϊμάρ, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την πρωτοπόρο της Ligue 1, ωστόσο, ο τεχνικός της Παρί, Ουνάι Έμερι, είναι πεπεισμένος ότι «κλειδί» στην έκβαση του αγώνα θα παίξουν οι φίλαθλοι.

«Παίζεις ένα ματς με το μυαλό και την καρδιά. Αύριο η καρδιά θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα», επισήμανε ο Ισπανός προπονητής στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Συνέχισε: «Κι εμείς θα παίξουμε με 12 παίκτες αύριο, διότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου.» Αναφερόμενος στην απουσία του Νεϊμάρ σχολίασε: «Η ομάδα μας, ακόμη και χωρίς τον Νεϊμάρ, είναι ικανή για να νικήσει την καλύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης».

«Με τον Νεϊμάρ η Παρί είναι ισχυρότερη, αλλά είμαστε και πάλι δυνατοί και χωρίς αυτόν», υποστήριξε ο full back των πρωτευουσιάνων, Ντάνι Άλβες και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δύο επιλογές: η να καθίσουμε και να κλάψουμε ή, να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ