Ολυμπιακός: Εγραψε ιστορία ο Πρίντεζης -Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Εγραψε ιστορία ο Πρίντεζης -Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Πρίντεζης, «έγραψε ιστορία» ξανά με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο «υπαρχηγός» των Πειραιωτών έγινε ο 9ος παίκτης στα χρονικά της Euroleague έσπασε το φράγμα των 2.500 πόντων στη διοργάνωση, όντας ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού που το κατάφερε. Με τους 9 πόντους, όμως, που πέτυχε εναντίον του Άρη, το απόγευμα της Δευτέρας (5/03) ο διεθνής φόργουορντ έγινε ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού όλων των εποχών στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, καθώς προσπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Γράφτηκε ιστορία! Ίσως είναι υπερβολικό όμως το επίτευγμα στο οποίο έφτασε σήμερα ο Γιώργος Πρίντεζης επισκιάζει ακόμη και τη νίκη επί του Άρη. Ο «υπαρχηγός» των ερυθρόλευκων είναι πλέον ο 1ος σκόρερ της ιστορίας τους στη Stoiximan.gr Basket League προσπερνώντας τον Μίλαν Τόμιτς.

Ο 33χρονος φόργουορντ με τους εννιά πόντους που σημείωσε σήμερα, πέραν του ότι έγινε ο 18ος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος έφτασε τους 3.212 πόντους και προσπέρασε τον Γιώργο Σιγάλα που είχε 3.208- ανέβηκε στην ιστορική κορυφή του Ολυμπιακού.

Έφτασε τους 2.913 πόντους με τους ερυθρόλευκους ?οι υπόλοιποι 299 ήταν από τη σεζόν 2006-07 με την Ολύμπια Λάρισας- και προσπερνώντας κατά δύο τον Μίλαν Τόμιτς, έγινε ο 1ος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Γιώργος Πρίντεζης σκόρερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ