Το «ευχαριστώ» του Μπέπε Γκρίλο στους Ιταλούς μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Το «ευχαριστώ» του Μπέπε Γκρίλο στους Ιταλούς μετά τις εκλογές

Ο Μπέμπε Γκρίλο (Φωτογραφία: AP Photo/Andrew Medichini)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ευχαριστώ» στους ψηφοφόρου που κατανόησαν και τάχθηκαν υπέρ της προσπάθειας του Κινήματος Πέντε Αστέρων είπε ο Μπέμπε Γκρίλο μέσω του προσωπικού του ιστιολογίου.

«Νωθρότητα και πάθος, το "ευχαριστώ" μου σε εσάς τους Ιταλούς», γράφει ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός. «Σας ευχαριστούμε για το ότι προσέξατε και ερμηνεύσατε την προσπάθειά μας, κατανοώντας περί τίνος πρόκειται. Ίσως μπορούμε να ξαναμιλήσουμε γι΄αυτό, να χρησιμοποιήσουμε ακόμη αυτή την λέξη. Διότι αποτελεί το παν για όσους το ζούνε: το πάθος», γράφει ο Γκρίλο.

Παράλληλα, κάνει αναφορά στην «ευμετάβλητη στάση των μέσων ενημέρωσης», διότι «η παρουσίαση της λίστας υποψήφιων υπουργών του κινήματος, (με την οποία θελήσαμε να δείξουμε αμέσως την στράτευσή μας, με ποιότητα και με μια σαφή ιδέα για το μέλλον) πλέον, δεν χλευάζεται», αλλά «τώρα που κερδίσαμε, γίνεται λόγος για πεφωτισμένη κίνηση».

Ο Μπέπε Γκρίλο, τέλος, ευχαριστεί και είναι ευγνώμων στους ψηφοφόρους του, για το ότι «ενώ κάποιες στιγμές, ο ίδιος νόμιζε πως όλα όσα έκαναν τα Πέντε Αστέρια, άνθισαν πολύ αργά, εκείνοι στάθηκαν ικανοί να κοιτάξουν πέρα από τις σκόνες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ