Διορίστηκε ο γιος Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ, με μισθό 56.000 ευρώ ετησίως - iefimerida.gr

Διορίστηκε ο γιος Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ, με μισθό 56.000 ευρώ ετησίως

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Πάρις Παπαγγελόπουλος, γιος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προσελήφθη στα Ελληνικά Πετρέλαια (στη Νομική Υπηρεσία) με μεικτές ετήσιες απολαβές 56.000 ευρώ.

Κι αυτό παρότι ο ισολογισμός των ΕΛΠΕ του 2016 εμφάνιζε τον ιλιγγιώδη δανεισμό του 1,78 δις ευρώ.

Η αποκάλυψη έγινε στο Βήμα της Κυριακής, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«O γιός Παπαγγελόπουλου, Πάρις, προσελήφθη πριν από έναν χρόνο στη Νομική Υπηρεσία των ΕΛΠΕ με μεικτές ετήσιες απολαβές 56.000 ευρώ.
Ο συνηθισμένος μισθός σε αντίστοιχες θέσεις των ΕΛΠΕ κυμαίνεται μεταξύ 33.000 και 35.000 ευρώ.
Η κόρη του κ. Παπαγγελόπουλου είναι υπάλληλος της βουλής από το 2009, έτος κατά το οποίο ο πρώην αντιεισαγγελέας Εφετών παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα προκειμένου να αναλάβει επικεφαλής της ΕΥΠ».

Διορίστηκε ο γιος Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ, με μισθό 56.000 ευρώ ετησίως | iefimerida.gr 0

«Στην ίδια υπηρεσία των ΕΛΠΕ εργάζεται και ο Μάνος Χουρμούζης, γαμπρός του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, όπως επίσης η Χριστίνα Χαλανούλη, πρώην υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών με τη ΝΔ και τώρα στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Πρόσληψη μέσω εργολάβου έγινε για την Κατερίνα Τσαρουχά, κόρη της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία το 2012 μεταπήδησε από τη ΝΔ στους Ανεξάρτητους Ελληνες», προσθέτει το Βήμα της Κυριακής, το οποίο παραθέτει κατάλογο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που διορίστηκαν στα ΕΛΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διορίστηκε γιος Παπαγγελόπουλου ΕΛΠΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ