Παναθηναϊκός: Πλήρωσε τον Ταυλαρίδη, δεν αφαιρούνται βαθμοί - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Πλήρωσε τον Ταυλαρίδη, δεν αφαιρούνται βαθμοί

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι η πλευρά του Ταυλαρίδη είχε έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το ποσό που του οφειλόταν, η Super League είχε πάρει την απόφαση να προβεί σε αφαίρεση βαθμών από τους «πράσινους», τουλάχιστον μέχρι να λυθεί το θέμα και τυπικά.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/3) πως ο σύλλογος εξόφλησε πλήρως και ολοσχερώς τον Ταυλαρίδη, επομένως δεν θα μεταβάλλει τη βαθμολογική κατάσταση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ