Οσκαρ 2018: Οι 3 κυρίες που πήγαν στα βραβεία φορώντας Celia Kritharioti [εικόνες] - iefimerida.gr

Οσκαρ 2018: Οι 3 κυρίες που πήγαν στα βραβεία φορώντας Celia Kritharioti [εικόνες]

Η Μαρία Μενούνος με δημιουργία Celia Kritharioti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτη λάμψη ήταν η χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και οι δημιουργίες Celia Kritharioti έδωσαν, για άλλη μία χρονιά, το παρών.

Οσκαρ 2018: Οι 3 κυρίες που πήγαν στα βραβεία φορώντας Celia Kritharioti [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τόσο στην χθεσινή απονομή Όσκαρ όσο και στα viewing party αλλά και στο Vanity Fair party, ο οίκος Celia Kritharioti, ήταν εκεί για να ντύσει με μοναδικές δημιουργίες τις διάσημες ηθοποιούς.

Οσκαρ 2018: Οι 3 κυρίες που πήγαν στα βραβεία φορώντας Celia Kritharioti [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ελληνικής καταγωγής, παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος κάλυψε το λαμπερό κόκκινο χαλί για λογαριασμό του TV Show «Kelly & Ryan» με μία μαύρη strapless δημιουργία Celia Kritharioti.

Οσκαρ 2018: Οι 3 κυρίες που πήγαν στα βραβεία φορώντας Celia Kritharioti [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μια άλλη λαμπερή εμφάνιση έκανε και η εκρηκτική Petra Nemcova, που παραβρέθηκε στο Oscars viewing party του Elton John Aids Foundation με εντυπωσιακή κίτρινη δημιουργία Celia Kritharioti από μεταξωτό κρεπ. Το διάσημο μοντέλο επέλεξε για την εμφάνισή του Celia Kritharioti που δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνη και το Green Carpet Challenge ενώ επιλέχθηκαν υλικά GOTS (Global Organic Textile Standard), πιστοποιημένο οργανικό μεταξωτό κρεπ και φερμουάρ από ανακυκλωμένα υλικά.

Οσκαρ 2018: Οι 3 κυρίες που πήγαν στα βραβεία φορώντας Celia Kritharioti [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τέλος, και η Melia Kreiling επέλεξε μία στράπλες δημιουργία Celia Kritharioti από ασημένιες παγιέτες για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Oscars Viewing Party στο Waldorf Astoria Beverly Hills.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Celia Kritharioti Μαρία Μενούνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ