Οσκαρ 2018: Χρυσό αγαλματίδιο στον Κόμπι Μπράιαντ για το «Dear Basketball» - iefimerida.gr

Οσκαρ 2018: Χρυσό αγαλματίδιο στον Κόμπι Μπράιαντ για το «Dear Basketball»

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κάτοχος πέντε δακτυλιδιών πρωταθλητή στο ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ κατέκτησε και Οσκαρ.

Στην τελετή των βραβείων Οσκαρ 2018 ο πρώην άσος του NBA κατέκτησε το χρυσό αγαλματίδιο για την ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Dear Basketball».

«Πάντα μου έλεγαν ότι οι παίκτες του μπάσκετ ξέρουν μόνο να παίζουν μπάσκετ. Μην σκέφτεσαι τα οικονομικά, τις μπίζνες. Τι θες να κάνεις όταν αποσυρθείς; Λοιπόν, εγώ θέλω να λέω ιστορίες. Θέλω να τα βλέπουν οι άνθρωποι και να λένε ότι μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να ντριμπλάρω και να σουτάρω», ανέφερε σε δηλώσεις του πριν την απονομή.

Μιλώντας για το μέλλον του, ο διάσημος αθλητής λέει: «Αυτά που ετοιμάζω έχουν επίκεντρο τον αθλητισμό. Πώς παίρνουν τον αθλητισμό και λέμε όμορφες ιστορίες, που συνδέονται με την ανθρώπινη φύση; Αν κοιτάξεις σαν σύνολο τον αθλητισμό, ενώνει τον κόσμο παντού σε παγκόσμια κλίμακα. Οπως η μουσική. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει αυτά τα δύο, είναι ότι ο αθλητισμός είναι κάτι που οι άνθρωποι κάνουν μαζί».

Η μαγεία των Όσκαρ συνεχίζεται
Θα θέλατε να ζήσετε ξανά τη μαγεία των Όσκαρ; Τα κανάλια COSMOTE CINEMA είναι εδώ και δε θα σας απογοητεύσουν. Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, μπορείτε να απολαύσετε την 90η τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ με υπότιτλους με το pre show από τις 21.00 αλλά και την τελετή στις 22.00 μ.μ. στο COSMOTE CINEMA 2HD. Την Τρίτη, από τις 18.30 μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά, τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί και στη συνέχεια στις 20.20 το βίντεο με το κόκκινο χαλί των νικητών. Κι αν δεν έχετε χορτάσει από τα Όσκαρ, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, μπορείτε να δείτε την international μονταρισμένη τελετή διάρκειας 90 λεπτών στις 18.45.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόμπι Μπράιαντ oscar 2018 Οσκαρ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ