Εβαλαν ξανά τον Μπίτι και την Ντάναγουεϊ να δώσουν Οσκαρ -Η εκπληκτική αντίδραση του Ντελ Τόρο [εικόνες]

Μετά την περσινή γκάφα με την λάθος ανακοίνωση, ο Γουόρεν Μπίτι και η Φει Ντάναγουέϊ είπαν να ξορκίσουν το κακό και να παρουσιάσουν και πάλι το Οσκαρ για την καλύτερη ταινία.

Οι δυο τους απέδειξαν αυτή την φορά πως μπορούν να το κάνουν σωστά, ενώ μάλιστα δεν έλειψαν και οι πλάκες για την περσινή τους γκάφα.

Για όσους δεν θυμούνται πέρσι,οι δύο αυτοί παρουσιαστές ανακοίνωσαν λάθος νικητή στο Οσκαρ καλύτερης ταινίας, φωνάζοντας το όνομα της ταινίας La La Land αντί για το Moonlight του Μπάρι Τζένκινς.

Ο λόγος που έγινε το λάθος τότε ήταν επειδή ο Μπίτι κρατούσε στα χέρια του το Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, το οποίο είχε κερδίσει η Έμα Στόοουν.

Οι δύο, λοιπόν, ηθοποιοί φέτος επέστρεψαν και έκαναν ότι καλύτερο γινόταν για να σιγουρευτούν πως δεν θα γίνουν ρεζίλι.

Συγκεκριμένα, ο Γουόρεν Μπίτι όταν πήρε το φάκελο τον κοίταξε καλά για να σιγουρευτεί πως η κατηγορία που γράφει απ΄ έξω είναι η σωστή και στην συνέχεια είπε σε όλους:

«Η παρουσίαση είναι πολύ πιο ευχάριστη την δεύτερη φορά» είπε ο ίδιος.

Με την σειρά του ο Ντελ Ντόρο όταν παρέλαβε το Οσκαρ για την ταινία του «Η Μορφή του Νερού» κοίταξε και αυτός την κάρτα προκειμένου να σιγουρευτεί πως αυτός είναι ο νικητής και πως δεν θα χρειαστεί να το επιστρέψει πίσω, όπως έγινε πέρσι.

Μάλιστα ο ίδιος μόλις σιγουρεύτηκε, χαμογέλασε και κοίταξε την κάμερα, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένος είναι.

Στον λόγο του, ο 53χρονος Μεξικανός παραγωγός είπε μεταξύ άλλων «Υπάρχει μία πόρτα, κλώτσα την,άνοιξε την και μπες μέσα».

Νωρίτερα ο παραγωγός των βραβείων Μάικ Ντε Λούκα ανέφερε:

«Δεν νομίζω ότι είμαστε στοιχειωμένοι ... Πραγματικά δεν νομίζω πως φέτος είμαστε τόσο ανήσυχοι, γιατί θα ήταν πραγματικά τρελός αν συμβεί το ίδιο και φέτος, παρ΄όλο που ξέρουμε τι πραγματικά μπορεί να συμβεί όταν «τρέχεις» μία ζωντανή εκπομπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ