ΑΑΔΕ: Πως θα εξυπηρετηθούν οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη Β' ΔΟΥ Λάρισας - iefimerida.gr

ΑΑΔΕ: Πως θα εξυπηρετηθούν οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη Β' ΔΟΥ Λάρισας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για το πως θα εξυπηρετηθούν οι φορολογούμενοι που υπάγονται στη Β΄ΔΟΥ Λάρισας μετά την ολοσχερή καταστροφή του κτιρίου από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ώστε την ερχόμενη Δευτέρα 12/03/2018 να έχουν αποκατασταθεί οι βασικές λειτουργίες της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας, και η υπηρεσία να λειτουργήσει υποδεχόμενη κοινό, στον 2ο όροφο του κτιρίου που σήμερα στεγάζει την Α΄ ΔΟΥ Λάρισας, επί της οδού Χατζημιχάλη 81, στην περιοχή της Φιλιππούπολης.

Επίσης γίνεται γνωστό στους πολίτες αλλά και στις επιχειρήσεις που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Β΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας, ότι την εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα 05.03.2018 έως και την Παρασκευή 09.03.2018, δεν θα είναι εφικτή η παροχή των υπηρεσιών που αφορούν:

  • Επιστροφές και συμψηφισμούς,
  • παραλαβή των κάθε είδους δηλώσεων, παραλαβή  των αιτήσεων για την χορήγηση πιστοποιητικών.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει επίσης τους φορολογούμενους ότι για την εβδομάδα αυτή θα λειτουργήσει γραφείο Μητρώου της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας, στα γραφεία του Μητρώου της Α΄ ΔΟΥ Λάρισας, για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις μεταβολών του μητρώου.

Λοιπές υπηρεσίες όπως η χορήγηση Αποδεικτικού Φορολογικής Ενημερότητας, η θέση και άρση ακινησίας οχημάτων, χορήγηση Α.Φ.Μ. και κλειδαρίθμων, θα παρέχονται από τα αρμόδια τμήματα της Α΄ Δ.Ο.Υ. Λάρισας και για πολίτες και επιχειρήσεις αρμοδιότητας της Α΄ΔΟΥ Λάρισας.

Τέλος γίνεται γνωστό πως από σήμερα Δευτέρα θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Χατζημιχάλη στη Λάρισα, γραφείο πληροφοριών για θέματα αρμοδιότητας της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δου λΑΡΙΣΑΣ πυργκαγιά ΑΑΔΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ