Στον εισαγγελέα Κούβελος και πρώην ευρωβουλευτής για τα πόθεν έσχες - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα Κούβελος και πρώην ευρωβουλευτής για τα πόθεν έσχες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά 24 πρόσωπα περιλαμβάνονται στη λίστα του υπουργείου Οικονομικών με πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους που έχουν στείλει περισσότερα από 100.000 ευρώ, το 2011.

Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες και αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης στον κατάλογο υπάρχουν τα ονόματα τριών εν ενεργεία βουλευτών, δύο ευρωβουλευτές, δύο υπεύθυνοι οικονομικών μικρών κομμάτων που όμως διατηρούν επιχειρηματική δραστηριότητα, πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές και συγγενείς πολιτικών.

Οπως τόνισε ο κ. Αργύρης, έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να παραπεμφθεί ο κ. Κούβελος στον Εισαγγελέα Εφετών για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες σε σχέση με το ένα εκατομμύριο δολάρια που έστειλε στο Λονδίνο.

Επίσης, θα παραπεμφθεί ο πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Δημητρακόπουλος Γιώργος Δημητρακόπουλος ο οποίος δεν υπέβαλε πόθεν έσχες.

Οι ορκωτοί λογιστές έχουν ήδη συντάξει 12 πορίσματα για τις οποίες δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα στα πόθεν έσχες τους.

Τα πορίσματα για τους υπόλοιπους θα εκδοθούν έως το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ