Μυστήριο με βίντεο του Master Chef στο οποίο ακούγεται μονταρισμένη θετική κριτική στην Ηλέκτρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μυστήριο με βίντεο του Master Chef στο οποίο ακούγεται μονταρισμένη θετική κριτική στην Ηλέκτρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, εγείροντας υποψίες στους φαν του μαγειρικού σόου.

Πρόκειται για ένα απόσπασμα από το 33ο επεισόδιο με την κριτική στο πιάτο της Ηλέκτρας, το οποίο, παρά το γεγονός ότι είχε μπερδέψει τα μπουκαλάκια (αντί για εκχύλισμα βανίλιας, έβαλε καφέ), αυτό αποθεώθηκε.

Ήταν στη δοκιμασία κατά την οποία η παίκτρια του Maste Chef διαγωνιζόταν με τον Σελίμ Σελτζούκ και από την οποία έφυγε ο δεύτερος.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρατηρήσετε πόσο αλλάζει ο τόνος της φωνής του Πάνου Ιωαννίδη όταν λέει στην παίκτρια ότι τελικά αυτό της το λάθος απογείωσε το πιάτο της.

Αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιο λόγο έγινε το συγκεκριμένο μοντάζ και αν όντως έγινε, το σίγουρο είναι ότι η φωνή του κριτή ακούγεται εντελώς διαφορετική.

Δείτε το βίντεο που έχει περισσότερες από 80.000 επισκέψεις στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Master Chef 2 Ιωαννίδης μοντάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ