Προβλήματα πρόσβασης στο Facebook; - iefimerida.gr

Προβλήματα πρόσβασης στο Facebook;

Έπεσε το Facebook - Σε απόγνωση οι χρήστες!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα αντιμετώπισε σήμερα το πρωί το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου, το Facebook, καθώς οι χρήστες που προσπαθούσαν να συνδεθούν χωρίς βλέπουν φως!

Συγκεκριμένα, από τις 6 το πρωί το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης είτε αργούσε να εμφανίσει την αρχική του σελίδα είτε δεν ανταποκρινόταν καθόλου βυθίζοντας στη θλίψη τους απανταχού φανατικούς θαμώνες του. Παρόμοια, στις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν τα γνωστά widgets του Facebook (like, share, comments, κοκ), αυτά δεν εμφανίζονταν.

Τι μπορεί να είχε συμβεί; Κανείς δεν ξέρει. Τα αίτια αυτής της δυσλειτουργίας δεν έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, καθώς δεν έχει γίνει καμία επίσημη ενημέρωση, όπως και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν πρόκειται για «παγκόσμιο» πρόβλημα πρόσβασης στο Facebook ή αν περιορίζεται σε ορισμένες χώρες.

Πάντως οι φήμες ήδη δίνουν και παίρνουν. Κάποιοι φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια ακόμα επίθεση των Anonymous, παρότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του 2012 είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο σύμφωνα με το οποίο οι Anoynymous ετοίμαζαν επίθεση στο Facebook. Αργότερα όμως, μέσω Twitter, οι Anonymous διέψευσαν ότι το βίντεο είναι δικό τους και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να επιτεθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ