Παπαθεοδώρου: Η κυβέρνηση στήνει το δικό της «βρώμικο '18»- Δεν θα την αφήσουμε - iefimerida.gr

Παπαθεοδώρου: Η κυβέρνηση στήνει το δικό της «βρώμικο '18»- Δεν θα την αφήσουμε

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ανασχηματισμός είναι μήνυμα ήττας της κυβέρνησης επισημαίνει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να στήσει το δικό της «βρώμικο '18».

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και μέλος της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζει ότι ο ανασχηματισμός δεν αλλάζει την εικόνα της κυβέρνησης και την αποτυχημένη πολιτική της κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι προχώρησε στις συγκεκριμένες αλλαγές για λόγους εσωκομματικής ισορροπίας.

«Πρόκειται για ανασχηματισμό ήττας», υπογραμμίζει ο κ. Παπαθεοδώρου ενώ επικρίνει την κυβερνητική πλειοψηφία πως επιδιώκει να διαμορφώσει τεχνητά σκηνικό «πόλωσης και διχασμού με στόχο να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από τα προβλήματα μίας ολοένα και πιο δύσκολης καθημερινότητας».

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ δηλώνει ότι η επιδίωξη είναι να μην αφεθεί η κυβέρνηση να ρίξει λάσπη εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων μέχρι τις επόμενες εκλογές και να κατασκευάσει τον μύθο της δήθεν κάθαρσης εναντίον διαφθοράς, στήνοντας το δικό της «βρώμικο '18». Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με ευθύνη της κυβέρνησης διαμορφώνεται τεχνητά ένα σκηνικό πόλωσης και διχασμού με στόχο να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από τα προβλήματα μίας ολοένα και πιο δύσκολης καθημερινότητας.

Στόχος της δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά το να μοιράσει κατηγορητήρια, χωρίς σοβαρές αποδείξεις. Απέναντι σε αυτή την επιχείρηση πόλωσης, το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει μέσω της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης να χυθεί άπλετο φως για όλους τους εμπλεκόμενους και για όλα τα αδικήματα και να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα αναφερόμενα πολιτικά πρόσωπα, καθώς και η ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη για την κατασκευή εσωτερικών εχθρών.

Επομένως, δεν θα αφήσουμε χώρο στην κυβέρνηση να ρίξει σκιές και να αποπροσανατολίσει τη Βουλή και τους πολίτες με επικοινωνιακά και διχαστικά τεχνάσματα προκειμένου να περάσει ως «καταπολέμηση της διαφθοράς στη φαρμακευτική δαπάνη» μία υπόθεση που ήρθε στη Βουλή χωρίς στοιχεία, με ανύπαρκτες ενδείξεις που προκύπτουν από δήθεν «προστατευόμενους» μάρτυρες και αμφισβητούμενες ανακριτικές πράξεις.

Δεν θα αφήσουμε να συντηρήσει τη λάσπη εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων μέχρι τις επόμενες εκλογές και να κατασκευάσει τον μύθο της δήθεν κάθαρσης εναντίον διαφθοράς, στήνοντας το δικό της «βρώμικο '18».

Επισημαίνει ότι η ζημιά στην οικονομία εξαιτίας της πόλωσης που επιδιώκει η κυβέρνηση είναι γεγονός, ενώ δεν αποκλείει να γίνουν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει οπωσδήποτε.

«Μετεκλογικά, πρωταρχική σημασία έχει η εθνική συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων για τις πολιτικές που θα εφαρμοσθούν για να βγει η χώρα από την κρίση», αναφέρει.

Για το επικείμενο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής δηλώνει αισιόδοξος καθώς έχει στόχο «να εκφράσει τη μεγάλη προοδευτική συμμαχία των πολιτών, των δυνάμεων της αλλαγής, του εκσυγχρονισμού, της ανοιχτής κοινωνίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπαθεοδωρου ΔΗΣΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ